Лінійка - відкриття тижню англійської мови

Про матеріал
Англійська – мова міжнародного спілкування, тому дуже важливо вивчати її.Англійська мова зараз найважливіша і найпоширеніша мова у світі. Це державна мова в п’яти країнах : Великобританії, Канаді, США, Австралії і Новій Зеландії.
Перегляд файлу

Лінійка – відкриття тижню англійської мови

Англійська мова є офіційною мовою в 57 країнах світу. Це більше від будь-якої іншої мови. Якщо писати англійською всі числа словами за порядком (one, two, three….), то буква b вперше зустрінеться тільки в числі one billion. В англійській мові буква Q зустрічається лише один раз на кожні 510 слів. Словниковий запас англійської мови налічує 800 000 слів. У слові indivisibility (неподільність) буква I повторюється 6 разів.

 

Рекордсменом за кількістю значень є слово set: 44 основних значення для дієслова, 17 основних значень для іменника, 7 основних значень для прикметника і ще купа всіляких додаткових значень.   4-судовий експерт  В цілому Інтернеті приблизно 70% займають сторінки англійською мовою. Поки ви мене уважно слухаєте , 700 мільйонів осіб в усьому світі вивчає англійську мову. Англійську мову вважають своєю рідною мовою майже 400 мільйонів людей, а в якості другої мови нею володіють більше 1 мільярда людей. 

 

 В наш час для того, щоб мати гарну роботу, потрібно знати іноземні мови. Найпоширеніші мови в світі – китайська, іспанська, англійська й деякі інші мови. Але кожна добре освічена людина в світі говорить англійською, бо це – мова спілкування, бізнесу, науки й культури.

 

Англійська мова зараз найважливіша і найпоширеніша мова у світі. Це державна мова в п’яти країнах : Великобританії, Канаді, США, Австралії і Новій Зеландії. Англійська мова – одна з шести офіційних робочих мов Організації Об’єднаних Націй. Це – друга робоча мова в Європейському Співтоваристві. Англійською мовою розмовляють практично у всьому світі кожні сім чоловік з десяти.

 

Незалежна  Україна має зв’язки з багатьма державами. Усе більше прямих контактів встановлюється з країнами Європи, Сполученими Штатами, Великобританією, Канадою та іншими англомовними країнами.

Розвиток екологічної індустрії призводить до утворення сотень спільних підприємств в багатьох містах і містечках України. Багато іноземних делегацій прибуває до нашої країни. В свою чергу наші бізнесмени, туристи, експерти часто виїжджають за кордон. Англійська – мова міжнародного спілкування, тому дуже важливо вивчати її.

 

Англійську мову варто вивчати. Існують відомі вислови : "How many languages ​​do you know, how many times are you human", as well as "New language - new world".

 «Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина», а також «Нова мова – новий світ».

Кожна людина, яка вирушає за кордон , повинна бути здатна знайти свій власний шлях в англомовному суспільстві без перекладачів.

 

  Якщо ви візьмете собі за мету вивчити мову, якою творили свої шедеври Шекспір і Байрон, Діккенс і Конан Дойль, Драйзер і Хемінгуей, якою співали легендарні «Бітлз», то ви обов’язково знайдете шляхи і способи досягти своєї мети.

 

Протягом тижня на вас чекає:

  • Цікава гра «Funny English» для учнів 5-6 класів
  • Вікторина «Найкращий знавець англійської у школі»
  • Цікава гра WOW (words of wonders)
  • Подорож визначними місцями Лондона
  • Підведення підсумків Всеукраїнської інтернет-олімпіали «На урок»
docx
Додано
3 березня 2021
Переглядів
428
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку