Листи ветеранам від учнів 6-А та 7-А класів

Про матеріал
Листи ветеранам Другої світової війни від учнів 6-А та 7-А класів. Автори листів: Бєлікова Єлизавета, Сафронова Анна, Ширніна Софія, Кан Тетяна, Коробець Гліб, Мовчан Андрій.
Перегляд файлу

Шановний ветеране!!!

Напередодні свята перемоги у Другій світовій війні хочеться вшанувати пам'ять всіх воїнів, які віддали життя за Україну. Я звертаюся до всіх ветеранів  цієї кровавої жорстокої війни, дякуючи їм за перемогу.  Ваші подвиги назавжди залишаться в наших серцях.

Прийміть низький уклін і щиру вдячність за все, що Ви зробили для нас та майбутніх поколінь!

Здоров'я Вам, добра, миру, бадьорості духу, довгих років життя!!!

Сафронова Анна, учениця 6-А класу

 

C:\Users\User\Downloads\д6.jpg

 

 

 

 

 

Шановний товаришу, ветеран!!!

Хочу висловити свою щиру подяку за  ваш героїчний подвиг і

побажати здоров'я, щастя, любові, щоб ви жили довго та щасливо,  ніколи не хворіли! Вашим дітям та онукам хочу побажати, щоб вони дбали й берегли вашу старість.

Не сумуйте, життя повне радощів. Будьте щасливі й радійте кожній хвилині свого життя!

Спасибі вам за все!!!

Зі святом Перемоги!!!

Бєлікова Єлизавета, 6-А клас

 

C:\Users\User\Downloads\д3.jpg

 

 

Лист ветерану  

 

Шановний ветеране!

  Звертаюся до Вас  напередодні  великого свята Перемоги! Завдяки Вам ми всі живемо під мирним небом!

 Швидко збігають роки, мов весняні струмки, квітнуть дерева,  достигають жита, приходять у світ нові люди. Але не старіє, не зникає пам'ять тих літ. Із розповідей дорослих, фільмів та книг я знаю ,що дуже багато з них не повернулись додому. І хоч вже і немає держави, яку Ви захищали, ми повинні вшанувати пам'ять про кожного солдата, незалежно від його національності. Якби не  Ваші мужні, хоробрі дії не жили б ми зараз в  країні, не милувалися б красотою природи, не здобували б освіти!

Дякуємо Вам!

Ширніна Софія, 6-А клас

 

C:\Users\User\Downloads\д7.jpg

Шановний ветеране!!!

 

Я звертаюся до Вас напередодні свята Перемоги. Хочу подякувати за те, що завдяки Вам всі ми живемо під мирним небом, за те, що на наших землях колоситься пшениця, жваво біжать по горах струмки, зеленіють дерева. Швидко ідуть роки, але всі ми пам'ятаємо події тих літ.

Особисто я і вся наша держава хочемо вклонитися Вам, тому що Ви здійснили справжній подвиг, визволяючи наші міста й села.

Бажаю Вам здоров'я і миру!

Кан Тетяна, 7-А клас

C:\Users\User\Downloads\д2.jpg

 

Шановні ветерани!!!

  Ми дякуємо Вам  за те, що,  пройшовши усі жахи війни, ви зуміли зберегти усе добро душі своєї. Ви не озлобились на світ, не зчерствіли душею... І сьогодні  Ви з розумінням ставитесь до сучасних подій,  не вимагаєте особливого ставлення чи подяки, а просто слугуєте для нас прикладом.

         Ми низько вклоняємось перед Вами за можливість  рости,  мріяти, бути впевненими  в собі , у своєму народові.

        Нехай Господь оберігає Вас та нашу країну від будь-якого зла, дарує усьому світові мир та спокій, а нам, молодому поколінню, надасть розважливість та світлий розум, щоб зуміли вберегти мир.

Коробець Гліб, 7-А клас

 

C:\Users\User\Downloads\д5.jpg

 

 

 

 

Шановний ветеране!

Багато років пройшло від травня 1945 року, але ми й до сьогодні  згадуємо ваш великий патріотичний подвиг. Ви жертвували своїм життям заради нас, боролись за країну,  за її свободу, і тепер ми вільні й  незалежні! За що і хочу вам сказати спасибі. Я, мої друзі та ровесники  ніколи не забудемо того, що ви для нас зробили. Рятуючи країну, ви зберегли наше майбутнє. Без ваших подвигів ніколи б не було України, як самостійної держави. За що я вам дуже вдячний...

Зі святом Перемоги!!!

Мовчан Андрій, 7-А клас

д1

 

 

 

docx
Додано
6 травня 2020
Переглядів
480
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку