Літературна гра №2 «Лови помилку» за твором Роальда Дала «Чарлі і шоколадна фабрика»

Про матеріал
Літературна гра №2 «Лови помилку» за твором Роальда Дала «Чарлі і шоколадна фабрика». Учень/учениця: відповідає на запитання за змістом прочитаного; відтворює, коментує, інтерпретує прочитаний текст, акцентує увагу на окремих деталях; визначає провідні теми твору, розуміє його ідейно-художні особливості. Джерела використаної інформації: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B0%D1%80%D0%BB%D1%96_%D1%82%D0%B0_%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0_%D1%84%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0_%28%D1%84%D1%96%D0%BB%D1%8C%D0%BC%29 https://starylev.com.ua/blogs/rizdvyanyy-kinomarafon-vidkladaty-bilshe-nikoly https://mamabook.com.ua/r-dal-charli-ta-shokoladna-fabrika-rozdil-1-3/ https://mamabook.com.ua/r-dal-charli-ta-shokoladna-fabrika-rozdil-4-6/ https://mamabook.com.ua/r-dal-charli-ta-shokoladna-fabrika-rozdil-7-8/ https://mamabook.com.ua/r-dal-charli-ta-shokoladna-fabrika-rozdil-9-12/ https://mamabook.com.ua/r-dal-charli-ta-shokoladna-fabrika-rozdil-13-17/ https://mamabook.com.ua/r-dal-charli-ta-shokoladna-fabrika-rozdil-18/ https://mamabook.com.ua/r-dal-charli-ta-shokoladna-fabrika-rozdil-21-22/ https://mamabook.com.ua/r-dal-charli-ta-shokoladna-fabrika-rozdil-23-25/ https://mamabook.com.ua/r-dal-charli-ta-shokoladna-fabrika-rozdil-26-30/ https://funart.pro/14903-charli-i-shokoladnaja-fabrika-34-foto.html
Перегляд файлу

image«На Урок»                                     ПІБ:

Клас:

Літературна гра №2 «Лови помилку» за твором Роальда Дала «Чарлі і шоколадна           Дата:

фабрика»

 

image

Найбільша й найвідоміша в цілому світі шоколадна фабрика називалася «ВОНКА», а власником її був містер Віллі Вонка, найкращий за всі часи виробник і винахідник шоколадних цукерок.

image   image       б) Неправда image image       б) Неправда image        image       б) Неправда

Новину про те, що на фабрику Віллі Вонки зможуть потрапити щасливі власники п’ятьох Золотих квитків, родина Бакетів дізналася з телепередачі.

Містер Вонка — геніальний виробник цукерок, якого ніхто не бачив уже десять років, взяв участь у телешоу і повідомив про екскурсію на фабрику п’ятьом дітям.

П’ять Золотих квитків було надруковано на золотому папері й заховано під звичайнісінькими обгортками п’яти звичайнісіньких шоколадних батончиків.

image       а) Правда                                                                                image     б) Неправда

5.

image

П’ятеро щасливців, які знайдуть п’ять Золотих квитків, стануть єдиними особами, яким дозволять відвідати фабрику Віллі Вонки й побачити, яка вона зсередини.

image   image       б) Неправда image image       б) Неправда image        image       б) Неправда image   image       б) Неправда

Уже на другий день знайшли перший Золотий квиток. Щасливцем виявився якийсь Майк Тіві, і на першій сторінці вечірньої газети красувалося його велике фото.

Авґустус Ґлуп, дев’ятирічний хлопець, такий тілистий, ніби його надули велетенською помпою, став власником другого Золотого квитка.

Раптом, саме перед днем народження Чарлі Бакета, газети сповістили, що знайшовся третій Золотий квиток. Цього разу пощастило дівчинці, яку звали Верука Солт і яка жила зі своїми заможними батьками в далекому величезному місті.

Веруччин батько, пан Солт, щоб знайти Золотий квиток, пішов у місто й почав купувати всі шоколадні батончики “Вонка” — всі, які бачив. Купував їх, мабуть, тисячами. Сотнями тисяч!

image       а) Правда                                                                               image      б) Неправда

imageЧетвертий Золотий квиток знайшла панна Віолета Бореґард.

                                                                                                                   image     б) Неправда

Чарлі знайшов Золотий квиток у батончику «Високочудесний зефірмелад Вонки», який придбав у крамничці за знайдену доларову банкноту.

image                                                       image     б) Неправда

Чарлі знайшов Золотий квиток в батончику, який отримав на день народження від дідуся Джо.

image       а) Правда                                                                                image     б) Неправда

Ключ до тесту

1. а (1 балів)

2. б (1 балів)

3. б (1 балів)

4. а (1 балів)

5. а (1 балів)

6. б (1 балів)

7. б (1 балів)

8. б (1 балів)

9. а (1 балів)

10. б (1 балів)

11. а (1 балів)

12. б (1 балів)

 

pdf
Додано
2 грудня 2023
Переглядів
249
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку