ЛІТЕРАТУРНІ ЧИТАННЯ: ПІЗНАВАЛЬНО ТА КРЕАТИВНО

Про матеріал
ЛІТЕРАТУРНІ ЧИТАННЯ: ПІЗНАВАЛЬНО ТА КРЕАТИВНО У цьому змогли переконатися без зайвих слів учні 13-ї гімназії та охочі педагоги під час проведення інтерактивного заняття у формі дебатів «Літературні читання: пізнавально і креативно». Захід відбувся на базі Центру дитячої та юнацької творчості № 5 (гурток «Точка зору») під час літнього шкільного табору 13 червня. Читати, думати, дискутувати, спостерігати, мріяти і не тільки… Це стало цілком можливим для дітей різних вікових груп, а особливо старшокласників.
Перегляд файлу

ЛІТЕРАТУРНІ ЧИТАННЯ:

ПІЗНАВАЛЬНО ТА КРЕАТИВНО

У цьому змогли переконатися без зайвих слів учні 13-ї гімназії та охочі педагоги під час проведення інтерактивного заняття у формі дебатів «Літературні читання: пізнавально і креативно». Захід відбувся на базі Центру дитячої та юнацької творчості № 5 (гурток «Точка зору») під час літнього шкільного табору 13 червня.

Читати, думати, дискутувати, спостерігати, мріяти і не тільки… Це стало цілком можливим для дітей різних вікових груп, а особливо старшокласників.

Сьогодні в еру так званих інформаційних технологій варто згадати про загальнолюдські культурні цінності, про які можна дізнатися з основ літератури і журналістики. Питань багато, і діти замислилися. Комусь весело, іншим цікаво. А дехто каже «прикольно»… Добре, що кожен має власну думку, яку вільно висловлює під час таких інтерактивних занять, бо головне не бути байдужими…

Леонід Гапєєв,

керівник гуртка «Точка зору» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради

doc
Додав(-ла)
гапєєв леонід
Додано
16 червня 2021
Переглядів
245
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку