Математичний квест “Математика і здоров’я” (документ)

Про матеріал
Формувати свідоме ставлення до здорового способу життя, уміння знаходити вихід у складних ситуаціях і нестандартно підходити до вирішення проблем, формувати навички навчально-пізнавальної, інформаційної та комунікативної компетенцій, а саме розвивати творчий потенціал учнів, вміння орієнтуватися в різноманітних ситуаціях, спілкуватися з учасниками квесту, працювати в команді, підвищити мотивацію до вивчення математики.
Перегляд файлу

Тема: Математичний  квест “Математика і здоров’я”

Мета: формувати свідоме ставлення до здорового способу життя, уміння знаходити вихід у складних ситуаціях і нестандартно підходити до вирішення проблем, формувати навички навчально-пізнавальної, інформаційної та комунікативної  компетенцій, а саме розвивати творчий потенціал учнів, вміння орієнтуватися в різноманітних ситуаціях, спілкуватися з учасниками квесту, працювати в команді, підвищити мотивацію до вивчення математики.

 

Слова вчителя: Вітаємо вас, дорогі учні, на початку вашої чергової пригоди. Зможете розкрити свої таланти, проявити спостережливість, ерудицію та дізнатися більше про оточуючий світ. Ще раз нагадаєте, що збережене здоров’я та його профілактика завжди ефективніші, ніж лікування.

 

 Сьогодні я отримала sms з далекої країни, там дуже хвора її правителька. Звати її Математика. Злий чаклун наслав на неї страшну хворобу - COVID-19. Багато лікарів намагалися її вилікувати, але поки що все марно. І ось король цієї країни просить нас про допомогу. Тільки ви, дітки, зможете вилікувати королеву.

Допоможемо їм?!

Ну, тоді  вирушаємо в дорогу!

 

Правила проходження квесту

  1. Квест містить 4 завдання.
  2. Для відкриття кожного завдання потрібен код доступу. Його надаватиме організатор квесту після повідомлення йому відповіді-ключового слова, фрази або числа.

Слова вчителя: Бажаємо вам успіхів і натхнення під час всіх ваших квестових подвигів. Нехай любов до математики допоможе вам успішно впоратися з поставленими завданнями та здобути заслужену перемогу.

МАРШРУТ КВЕСТУ

1 «точка»- червоний «Здоров'я»

2 «точка»- зелений «Розвідники»

3 «точка»- синій «Геометрична»

4 «точка»- жовтий «Розумники»

 

1 «точка»- червона

  «Здоров’я»

https://learningapps.org/watch?v=pvzd1ipjj23

             (МАТЕМАТИКА)

2 «точка»- зелена 

      «Розвідники»

https://online.childdevelop.com.ua/test/1224/W3siY2lkIjoiNDgyNTU5IiwidWlkIjoiNDg5MTYzIiwiY250IjoxLCJuYW1lIjoi0JTQuNGC0LjQvdCwIn1d/#task-3

(ЦАРИЦЯ)

3 «точка»- синя

    «Геометрична»

 

https://online.childdevelop.com.ua/test/9777/W3siY2lkIjoiNDgyNTU5IiwidWlkIjoiNDg5MTYzIiwiY250IjoxLCJuYW1lIjoi0JTQuNGC0LjQvdCwIn1d/

(ВСІХ)

 

4 «точка»- жовта

             «Розумники»

    https://learningapps.org/watch?v=pn2reu9b523

 (НАУК)

Підсумок  квесту.( Діти  з  виграних  слів складають вислів    «МАТЕМАТИКА-ЦАРИЦЯ  УСІХ НАУК»

Нагородження  переможців!

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Математика, Розробки уроків
НУШ
Інкл
Додано
14 січня
Переглядів
93
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку