Матеріал до уроків при написанні листа

Про матеріал
У час, коли листи люди перестали відсилати один другому, важливо ознайомити дітей із листуванням, дати можливість їм відчути інтригу, особисто отримавши по пошті конверта із листом.
Перегляд файлу

https://i.pinimg.com/564x/cd/7c/9f/cd7c9f1f545ccca6a671f92c4d0a7f54.jpg      Лист для тебе!

 

                                  Вікусечко! Добрий день.

Пише тобі ……….. Недавно ми вчилися складати листи і я помітила, що кожен із вас хотів би отримати конверта, адресованого тільки вам, тому й вирішила написати. Одна сторінка мого листа адресована тільки тобі, а от зворотній бік я проситиму показати батькам.

Як ти поживаєш , як у тебе справи? Мені дуже хотілося б отримати відповіді на ці та багато інших  питань. Надіюся, що у майбутньому ти неодноразово напишеш мені.

Вікторіє! Я дуже рада, що ти навчаєшся у моєму класі.

Це наш третій рік у школі і з кожним днем я бачу, як зростають твої знання, як ти досягаєш нових успіхів у навчанні.  Я радію, коли чую, як ти читаєш, інтонаційно і виразно, як ти  гарно розповідаєш вірші, придумуєш казки та різні історії. Я радію твоїм успіхам і знанням, коли ти висловлюєш власну думку, вмієш пов’язати тему, що обговорюється, з власним життєвим досвідом.

 Я сяю від щастя, коли бачу твої знання таблиць множення і ділення, як ти обчислюєш , розв’язуєш приклади і рівняння. (Правда, часом роботи «вилітають» надзвичайно швидко і помилок не помічаєш…) Мені приємно спостерігати, як ти заспокоюєш однокласників, коли їм важко.

Останні роки були особливими, незвичними для усіх нас із дистанційним навчанням, на якому нам довелося опановувати незнайомі програми. А тут ще й воєнний стан. Сигнали повітряної тривоги, хвилини мовчання, молитви… Тяжко …

Але ти молодець! Ти багато чому навчилася, багато дізналася і відкрила для себе. Дякую тобі за вчасне та сумлінне виконання усіх домашніх завдань, за активну участь на уроках, а також в олімпіадах, творчих завданнях.

Дякую за твою щирість, товариськість, життєрадісність, оптимізм,вони скрашують наші буденні уроки. З тобою завжди легко і приємно знаходитись поруч.

Але найголовніше, скажу я тобі - вір у свої сили і збережи бажання бути розумною. Будь зосередженою та наполегливою і, звичайно, лише з Богом, ти зможеш досягнути великих успіхів.

Надіюсь, що у майбутньому ти не опускатимеш рук, не втрачатимеш навичок каліграфічного письма, не віддуватимеш губки, ти залишишся такою ж хорошою і привітною завжди.

Бажаю щоб у тебе на все вистачало часу: на навчання та отримання гарних оцінок, на творчість, на веселий відпочинок і на душевні розмови з рідними.Також не хворіти, гарного настрою і вірних товаришів. Не засмучуйся через дрібниці, вчися контролювати свої емоції, коли щось не вдається і хай завжди будуть сили і ентузіазм, щоб здолати перешкоди і досягти успіху. Але лиш з Богом, ти впевнено будеш крокувати до майбутніх перемог!                           

                                 З любов’ю до тебе, твоя вчителька !

Почтовый конверт для письма (шаблоны для печати на а4) • DIYpedia 

 

docx
Додано
29 вересня
Переглядів
29
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку