Майстер – клас " Карвінг – мистецтво вирізання з овочів та фруктів"

Про матеріал
Мета уроку: Навчальна: навчити прийомам, методам, навичкам карвінгу з овочів та фруктів; Розвиваюча: розвивати практичні уміння, охайність, спостережливість, сприяти реалізацій творчих здібностей.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Державний навчальний заклад «Бердичівське вище професійне училище»Майстер – клас Карвінг – мистецтво вирізання з овочів та фруктів

Номер слайду 2

Мета уроку: Навчальна: навчити прийомам, методам, навичкам карвінгу з овочів та фруктів; Розвиваюча: розвивати практичні уміння, охайність, спостережливість, сприяти реалізацій творчих здібностей.

Номер слайду 3

Епіграф «У завитку у візерунку руки творять творчу думку»

Номер слайду 4

Інветар для карвінгу

Номер слайду 5

Троянда з буряка

Номер слайду 6

Троянда з редьки

Номер слайду 7

Троянда з помідора

Номер слайду 8

Хризантема з цибулі

Номер слайду 9

Лебідь з яблука

Номер слайду 10

Корисні поради 1. При роботі тайським ножем, запам’ятайте основне правило: ніж потрібно тримати як шарикову ручку-великим пальцем підтримувати з низу, вказівним зверху, середній палець повинен лежати на лезі ножа та регулювати глибину розрізу. 2. Фрукти та овочі для карвінга мають бути недостиглими, тоді в композицій вони довше залишаться свіжими. 3. Літом та осіню, в період збирання врожаю можна вирізати багато різноманітних квітів та листочків з овочів та законсервувати на потім 4. Якщо ви вирізали прикраси, квіти, а збирати їх в композицію будете пізніше, краще їх зберігати кожен окремо в закритій тарі в холодильнику.

pptx
Додано
5 березня 2020
Переглядів
1719
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку