Епіграф «У завитку у візерунку руки творять творчу думку»
Номер слайду 4
Інветар для карвінгу
Номер слайду 5
Троянда з буряка
Номер слайду 6
Троянда з редьки
Номер слайду 7
Троянда з помідора
Номер слайду 8
Хризантема з цибулі
Номер слайду 9
Лебідь з яблука
Номер слайду 10
Корисні поради 1. При роботі тайським ножем, запам’ятайте основне правило: ніж потрібно тримати як шарикову ручку-великим пальцем підтримувати з низу, вказівним зверху, середній палець повинен лежати на лезі ножа та регулювати глибину розрізу. 2. Фрукти та овочі для карвінга мають бути недостиглими, тоді в композицій вони довше залишаться свіжими. 3. Літом та осіню, в період збирання врожаю можна вирізати багато різноманітних квітів та листочків з овочів та законсервувати на потім 4. Якщо ви вирізали прикраси, квіти, а збирати їх в композицію будете пізніше, краще їх зберігати кожен окремо в закритій тарі в холодильнику.