Майстер-клас "Уроки мужності в старшій школі"

Про матеріал
(Не)конференції EdCamp проводяться у всьому світі в новому дискусійному форматі для співтворчості вчительок і вчителів.З досвіду координаторки регіональної (не)конференції міні-EdCamp Селидове- Суверньової Любові, викладачки історії Селидівського професійного ліцею.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

СЕЛИДІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙСУВЕРНЬОВА ЛЮБОВ МИКОЛАЇВНАВикладач історії Уроки мужності в старшій школі

Номер слайду 2

„Електрослюсар підземний, машиніст підземних установок” «Перукар (перукар-модельєр), манікюрник» «Кухар, кондитер» «Електрогазозварник, контролер зварювальних робіт» www.themegallery.com. СЕЛИДІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ

Номер слайду 3

Зустріч з учасниками бойових дій та волонтерами Проект «України вірні сини» Написання листів до воїнів у рамках Всеукраїнської акції «Лист пораненому». Конкурс плакатів «Всі ми - доньки і сини єдиної неньки України» Відвідання військовослужбовців, які отримали поранення під час виконання бойових завдань і проходять реабілітацію. Концерт для поранених «Нехай завжди буде сонце!». Акція «Ти руку другу простягни», під час якої діти збирають іграшки та книжки для дітей з родин, переселених із зони АТО. Захід, присвячений пам’яті загиблих в зоні АТО «Вклонися низько, до землі, тим, хто поліг, щоб мирно ми жили» тощо. Форми проведення УРОКІВ МУЖНОСТІ :

Номер слайду 4

8 вересня – День визволення Донбасу; 14 вересня – Міжнародний день пам’яті жертв фашизму; 22 вересня – День партизанської слави; 14 жовтня – День козацької слави; День захисника України.28 жовтня – День визволення України від німецько – фашистських загарбників; 21 листопада – День Гідності і Свободи; 22 листопада – День пам’яті жертв Голодоморів та політичних репресій; 3 грудня - День вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС; 6 грудня – День Збройних Сил України; 22 січня – День Соборності України; 27 січня – Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту; 29 січня – День пам’яті героїв Крут; 15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав; 20 лютого – День Героїв Небесної сотні; 8 травня – День Пам’яті та Примирення; 28 червня – День Конституції України; 24 серпня – День Незалежності України тощо. УРОКИ МУЖНОСТІ можуть бути приурочені до таких визначних дат:

Номер слайду 5

Виховна година “День Соборності”Виховна робота. Група ЕС-2-13

Номер слайду 6

Акція “Ветеран живе поруч”Виховна робота. Група ЕС-2-13

Номер слайду 7

Акція “Ветеран живе поруч”Виховна робота. Група ЕС-2-13

Номер слайду 8

Урочиста лінійка“Голодомор 1932-1933рр”

Номер слайду 9

Урочиста лінійка “День Перемоги” 2015

Номер слайду 10

Концерт “День Пам’ яті та примирення” 2016

Номер слайду 11

Концерт “День Пам’ яті та примирення” 2016

Номер слайду 12

Концерт “День Пам’ яті та примирення” 2016

Номер слайду 13

Урочиста лінійка “День Перемоги” 2017

Номер слайду 14

Урочиста лінійка“День визволення Донбасу” 2017 гр. ПМ-17-16

Номер слайду 15

www.themegallery.com. Сторітелінг : САДАКО САСАКІ В наші дні легенду про те, що зроблені з паперу журавлі можуть виконати бажання, знають у всьому світі. Але небагато пам'ятають про те, при яких трагічних обставинах ця легенда стала загальновідомою. Від атомного бомбардування Хіросіми в серпні 1945 р. постраждали десятки тисяч японців, у тому числі маленька дівчинка, ознаки хвороби якої проявилися тільки опісля 9 років. Легенда про тисячу паперових журавлів була її останньою надією - як і багато японців, вона вірила в те, що вони зможуть виконати її заповітне бажання. Історія маленької японки стала відома у всьому світі. Люди були уражені її терпінням, мужністю і незгасною надією. Її ім'я, як і сам паперовий журавель, стали символом боротьби за мир!

Номер слайду 16

www.themegallery.com. Майстер –клас « Орігамі: Журавлик»

Номер слайду 17

Дякую за увагу!

Номер слайду 18

www.themegallery.com. Р. S. Напам’ять про експертну сесію

pptx
Додано
31 березня 2020
Переглядів
573
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку