Майстер-клас "Великодній віночок"

Про матеріал
Великодній віночок від вихованки-інструктора гуртка "Український оберіг"Нєдової Лізи для гуртківців основного рівня навчання та для інших бажаючих творчих учнів Палацу дітей та юнацтва.Партнерство "Керівник гуртка - інструктор - гуртківці"дає прекрасний результат.
Перегляд файлу

Майстер – клас Великодній віночок.

Майстриня – вихованка гуртка Український оберіг Нєдова Ліза. Для гуртківців основного рівня навчання № 1, 2, 4.

Дорогі наші вихованці, у вас з’ явилося трішки більше вільного часу, який можна використати з користю, розвиваючи творчість, уяву та фантазію. Продемонструйте свої здібності – чекаємо на ваші витвори. Свої думки, пропозиції та варіанти декору віночків виставляйте в коментарях.

Українські народні традиції та звичаї – наші скарби, які ми повинні берегти та передавати з покоління в покоління. Наші пращури дуже полюбляли все прикрашати. Наприклад, оселю прикрашали предметами декоративно –ужиткового мистецтва. Це завдання для вас, шановні гуртківці, не тільки розвивають моторику пальців, а й сприяють відродженню природних ремесл. Цей святковий вироб, великодній віночок стане оберегом, талісманом, прекрасним подарунком. Пропонує майстер – клас Нєдова Ліза для вихованців гуртка “Український оберіг” ,інших гуртківців декоративно – прикладного напрямку Палацу дітей та юнацтва, учнів болгарського культурно – освітнього центру “Генерал Інзов” (Український ліцей ім. Т. Г. Шевченко).

Вихованка гуртка Український оберіг навчається три роки мистецтву фітодизайна. Творчий процес – накопичення знань, вмінь  практичних і теоретичних. Ліза – інструктор, тобто має досить творчого досвіду, щоб поділитися своїми набутими навичками та вмінням з іншими гуртківцями. Партнерська взаємодія “Керівник гуртка – інструктори - гуртківці” дає такі результати. Ліза вражає своєю різноманітністю здібностей : креативність та уява, вміння створити естетичну привабливість виробів.

З перших кроків навчання Ліза – активна учасниця всіх масових заходів Палацу дітей та юнацтва, конкурсів, інтегрованих занять, міських свят.(фото №1)

Арт – майстерня в гуртку “Український оберіг” працює. Сучасне мистецтво і шедеври всіх часів єднаються.

  1. Заготовка лози, плетення віночка різних діаметрів .(фото №2)
  2. Плетення віночка з лози у формі кола середнього розміру. (фото №3)
  3. Термоклей – найзручніший, але підійде полімерний клей марки “Тітан”, “Дракон”. (фото №4)
  4. Розташовуємо дрібні прикраси. Обов’ язково декоративні пташки, яєчки, писанки,(фото №5)
  5. Квіточки можуть бути виконані власноруч з природного, або з сучасних матеріалів. (фото №6)
  6. Додаємо за власним авторським задумом інші прикраси : стрічки, намистини, тощо. (фото №7)
  7. Ось такий святковий великодній віночок народився у майстрині Лізи. Оригінальним дизайнерським рішенням було сполучення кольорів, вони дуже ніжні, пастельні тона.

Бажаємо успіхів у творчому процесі, щасливих свят!

#Працюємовдома!

 

docx
Додано
16 квітня 2020
Переглядів
490
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку