Методичні рекомендації, щодо ведення журналів теоретичного та виробничого навчання

Про матеріал
Нормативно- правове забезпечення оформлення журналів обліку теоретичного навчання та виробничого навчання
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Методичні рекомендації,щодо ведення журналів Т/Н,В/Н

Номер слайду 2

Нормативно- правове забезпечення оформлення журналів обліку теоретичного навчання та виробничого навчання. Наказ Міністерства освіти і науки України від 30.05.2006 №419 «Про затвердження Положення про організацію навчально-виробничого процесу у професійно-технічних навчальних закладах»Наказ Міністерства освіти і науки України від 14.06.2001 №459 «Про затвердження типових критеріїв оцінювання навчальних досягнень слухачів з професійної підготовки у професійно – технічній освіті»Наказ Міністерства освіти і науки України від 26.01.2011 №59 «Про затвердження інструкцій з ведення журналів обліку теоретичного та виробничого навчання слухачів у професійно-технічних навчальних закладах»

Номер слайду 3

Загальні вимоги. Журнал ведеться протягом усього періоду навчання. Записи в журналах ведуться державною мовою чорнилами (пастою) синього кольору чітко і охайно. На сторінках журналу не допускаються будь-які виправлення. У разі помилкового або неправильного запису поряд робиться правильний, який засвідчується підписом керівника навчального закладу та скріплюється печаткою. Журнали обліку теоретичного та виробничого навчання повинні зберігатись не менше п'яти років після випуску слухачів

Номер слайду 4

Розділи журналу теоретичного навчання1. Зміст 2. Правила ведення журналу3. Загальні відомості про слухачів (Форма №1)4. Навчальні предмети (Форма №2)5. Підсумки навчально-виховної роботи (Форма№3)6. Зауваження і пропозиції до ведення журналу (Форма №4)

Номер слайду 5

1. Змістназва предмету кількість годин з предмету сторінка, кількість годин консультацій сторінка, прізвище ім’я по батькові викладача Заповнення даного розділу журналу здійснює методист навчального закладу.

Номер слайду 6

Правила ведення журналу. На титульній сторінці журналу викладається повна назва навчального закладу № групи форма навчання термін навчання початок та закінчення код та назва професіїкваліфікація прізвище, ім’я по батькові куратора групи титульну сторінку журналу заповнює методист навчального закладу

Номер слайду 7

Форма № 1 «Загальні відомості про слухачів»заповнюється на підставі особових справ слухачівпрізвище, ім’я по батькові слухачів записуються в алфавітному порядкудата їх народженняномер наказу про зарахування, номер по поіменній книзі зазначається назва Рег. ЦЗ, що направив на навчання безробітного,номер направлення у разі відрахування слухача з навчального закладу у графі «додаткові відомості» робиться запис – відрахований, наказ від ___201_ року № __ (дану форму заповнює куратор групи)

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Форма № 2 «Навчальні предмети»

Номер слайду 10

Форма № 3 «Підсумки навчальної роботи»

Номер слайду 11

Форма №4 «Зауваження і пропозиції до ведення журналу» Зауваження до ведення журналу заносяться на сторінку "Зауваження щодо ведення журналу" зазначаємо дати перевіркитерміни усунення зауважень( у разі необхідності )

Номер слайду 12

Розділи журналу в/н. Правила ведення журналу. Загальні відомості про слухачів групи (Форма № 1)Облік виробничого навчання (Форма № 2)Перелік-протокол кваліфікаційних пробних робіт з професії (Форма № 3)Підсумки виробничого навчання і практики за рівнем кваліфікації (Форма № 4)Зауваження майстра виробничого навчання. Зауваження і пропозиції керівництва навчального закладу щодо ведення журналу

Номер слайду 13

Правила ведення журналу. Журнали обліку в/н слухачів ведуться майстрами, які проводять виробниче навчання у навчальній групі. На титульній сторінці журналу вказується повна назва навчального закладу номер групи форма навчаннякод та назва професіїпрізвище, ім'я, по батькові майстрів виробничого навчання.

Номер слайду 14

Форма № 1 «Загальні відомості про слухачів» заповнюється майстром виробничого навчання, закріпленим за даною групою, згідно з особовими справами і наказами про зарахування слухачів. У графі "Додаткові відомості" робиться примітка про відрахування слухачів.

Номер слайду 15

Форма №1 «Загальні відомості про слухачів групи», Форма №2 «Облік виробничого навчання»

Номер слайду 16

Форма №3 «Перелік-протокол кваліфікаційних пробних робіт»

Номер слайду 17

Форма №4 «Підсумки виробничого навчання і практики за рівнем кваліфікації»

Номер слайду 18

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
4.7
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Матвийчук Катерина
    Загальна:
    4.7
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
3 квітня 2020
Переглядів
2218
Оцінка розробки
4.7 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку