Методика реалізації інтегрованих змістових ліній на уроках основ здоров’я у 5-9 класах (Екологічна безпека та сталий розвиток, Громадська відповідальність, Здоров’я і безпека, Під

Про матеріал

Методика реалізації інтегрованих змістових ліній на уроках основ здоров'я у 5-9 класах (Здоров'я і безпека, Підприємливість і фінансова грамотність) як здатності учнів застосовувати знання й уміння у реальних життєвих ситуаціях.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Методика реалізації інтегрованих змістових ліній на уроках основ здоров’я у 5-9 класах (Здоров’я і безпека, Підприємливість і фінансова грамотність) як здатності учнів застосовувати знання й уміння у реальних життєвих ситуаціях.

Номер слайду 2

«Здоров’я і безпека» (Т–3)   Здоровий спосіб життя. Принципи здорового способу життя Моделювання поведінки в разі погіршення самопочуття. Відпрацювання навичок вимірювання температури тіла Здоров’я і безпека Ти – пішохід Прийняття зважених рішень щодо переходу дороги. Моделювання ситуації відмови від пропозицій перейти дорогу у небезпечному місці Здоров’я і безпека Розділ 1. Здоров’я людини (5 годин)

Номер слайду 3

Практична робота Добір одягу за несприятливих погодних умов (за змістом руханки буря, дощь)

Номер слайду 4

. Оздоровлювальна вправа Профілактичний комплекс для очей Розслаблення Колові рухи Рухи за прямими лініями Моргання Діагоналі Кліпання Косі очі Близько – далеко, або робота очей на відстанні.

Номер слайду 5

«Підприємливість і фінансова грамотність» (Т–4) Значення води і харчування для розвитку і здоров’я підлітків. Поживні речовини Аналіз маркування харчових продуктів Підприємливість і фінансова грамотність. Громадянська відповідальність. Здоров’я і безпека Харчові звички. Принципи харчування для здоров’я Визначення збалансованості харчового раціону Розділ 2. Фізична складова здоров’я

Номер слайду 6

Завдання «Товари і послуги» Наведіть приклади товарів і послуг, які ви використовуєте для індивідуального споживання. Товари Послуги

Номер слайду 7

Задача Собі вартість виробництва шкільного костюма становить 500грн. Прибуток підприємства, що їх виробляє -50грн. Роздрібна ціна одного костюма в магазині 650грн. Визначте прибуток виробника і торговельну надбавку магазину.

Номер слайду 8

Задача Скласти рецепти смачної і корисної страви та підрахувати калорійність.

ppt
Додано
20 серпня 2018
Переглядів
1526
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку