Ми за здоровий спосіб життя

Про матеріал

Навчальний проект учень 7 класу Вовчок Павло оформив у вигляді презентації. основною думкою проекту є те, що кожна людина здатна слідкувати за своїм здоровям.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Твоє здоровя - в твоїх руках!» Проектна робота учня 7 класу СЗШ І-ІІ ступенів с. Голубече Вовчка Павла Сергійовича Керівник проекту вчитель біології та основ здоров'я Вовчок Олеся Миколаївна

Номер слайду 2

Здоров'я - незрівнянна цінність. Кожна людина має бажання бути сильним і здоровим. Вчені вважають, якщо взяти умовно здоров'я за 100%, то 20% - залежить від генетичних факторів, 20%-від навколишнього середовища, 10%-від системи охорони здоров'я, а 50% залежить від людини, від того способу життя, який вона вибрала. А оскільки в ранньому дитинстві, дошкільному або шкільному віці здоров'я людини формується то роль школи в цьому питанні велика.

Номер слайду 3

«Наш організм природа створила для 120 років життя. Якщо ми живем менше, то це викликано не недоліком організму, а тим - як ми з ним поводимось». Кеннет Курер. «Найкраща звичка – це не мати дурних звичок». А.Декурсель.

Номер слайду 4

Девізом моєї роботи по формуванню здорового способу життя стали слова «Здорова людина найдорогоцінніший продукт природи" . Отже, люди повинні підходити серйозно до свого здоров'я, набувати навичок здорового способу життя, займатись фізичною культурою та спортом.

Номер слайду 5

Показати важливість здоров'я. Доказати, що нікотин, алкоголь і наркотична залежність пагубно діють на людський організм. Залучити побільше школярів до спорту і здорового способу життя.

Номер слайду 6

Дотримання режиму дня; Правильне харчування; Загартування організму; Вплив спорту на здоровя людини; Відмова від шкідливих звичок: тютюнопаління і наркоманїї

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Їда повинна бути не тільки корисною, але і красиво виглядати! Їда людини повинна бути різноманітною і смачною.

Номер слайду 10

Здорове харчування повинно вміщувати необхідну дозу вітамінів, мікро і макроелементів. Харчуйтесь правильно – будете здорові!

Номер слайду 11

В здоровому тілі здоровий дух

Номер слайду 12

На повітрі Обтирання Обливання водою Контрасний душ Загартування сонцем Ходіння босоніж «Сонце, повітря і вода – наші найкращі друзі!»

Номер слайду 13

Осінь Зима Весна Літо

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Впевненість у себе; Тренує мязи, нервові центри, серцево-судинну систему, зміцнює кістки; Спорт – це рух! А різні форми руху корисні! Спорт обєднує людей; Спорт приносить багато позитивних эмоцій!

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Запалення слизової оболонки легень Пошкоджується зубна емаль Порушення засвоєння кисню організмом Втрата апетиту Хронічні гастрити Виразки шлунку Захистіть мене…

Номер слайду 18

Тому що будете жити довше! Куріння краде у життя 19 – 23 роки! Щорічно помирає 5 мілліонів людей! Нікотин — надзвичайно сильна отрута. Дим цигарок містить смоли, до складу яких входить понад 4000 хімічних елементів

Номер слайду 19

ШКІДЛИВІСТЬ АЛКОГОЛЮ Алкоголь – Яд для любої живої клітини. Руйнуються тканини печінки, нирок, серця, судин. Він шкідливо діє на клітини головного мозку!

Номер слайду 20

ДИТЯЧИЙ АЛКОГОЛІЗМ – ЦЕ СТРАШНО!!! Відмовся!

Номер слайду 21

Вони визивають: Депрессії Психози Погіршують память Пошкоджують мозок Наркомани не живуть більше 10 років!

Номер слайду 22

Хто курить тютюн, той сам собі ворог! Якщо хочеш довго жити, то кидай скоріш палити! Випив вина – пропав чоловік! Пянство – це добровільне безумство!

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Так! – режиму дня; Так! – правильному харчуванню; Так! – загартуванню і заняттю спортом; Ні! – тютюну; Ні! – алкоголю и наркотикам

Номер слайду 25

Спасибі за увагу! Ведіть здоровий спосіб життя! Будьте здорові!

ppt
Додав(-ла)
Вовчок Олеся
Додано
20 листопада 2018
Переглядів
1223
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку