Мистецтво відчиняє двері

Про матеріал
Презентація до 1 уроку за темою "Мистецтво відчиняє двері" (музичне мистецтво) з інтегрованого курсу "Мистецтво" для 7 класу за програмою Л. Кондратової.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Мистецтво відчиняє дверіТема 1. Сучасне мистецтво в житті людей

Номер слайду 2

Мистецтво відчиняє дверіУ сучасному світі людина не уявляє себе без музики. Музика лунає під час родинних та народних свят і обрядів, у концертних залах, філармоніях, у теле- та радіоефірі, на уроках музичного мистецтва, у мережі «Інтернет», у плеєрах, приймачах, мобільних телефонах. Музика об·єднує людей різних країн, континентів і розповідає про те, що нас хвилює почуття, емоції, взаємини з іншими, красу навколишнього світу тощо.

Номер слайду 3

https://youtu.be/x_Zt4txxe. YQ?si=fp. Py. Yc. LV10pyt89 O

Номер слайду 4

Більшість дітей і підлітків серед багатьох видів мистецтва віддають перевагу саме музиці. Часто музику слухають як фон, коли відпочивають, займаються спортом або працюють. Серед улюблених мелодій пісні, танцювальні ритми, класичні твори, що звучать у сучасній обробці, та багато іншого, адже кожне покоління має свої музичні вподобання. Науковцями доведено, що звукові хвилі мають вплив на психіку, фізіологію, настрій та самопочуття людини.

Номер слайду 5

Безперечно, яскравою прикметою нашого часу є нові можливості, що стали доступними широкому загалу завдяки інтернету. Тепер взяти участь у міжнародних музичних конкурсах і фестивалях, побувати на прем’єрі музичного спектаклю або на концерті улюбленого виконавця можна онлайн, навіть не виходячи з дому.

Номер слайду 6

Зокрема, нещодавно театр «Метрополітен-опера» запустив проєкт «1 LJKWO\ 0 HW 2 SHUD SWUHDPV» безкоштовної серії презентацій оперних вистав із власного репертуару. А ще кожна людина за бажанням має змогу легко зібрати власну музичну колекцію чи створити плейлист із найулюбленіших музичних хітів.

Номер слайду 7

https://youtu.be/6 Xh. Uc8 Q5c7 M?si=d. FKCvvbxroc4 F4ux

Номер слайду 8

https://youtu.be/tzg5sth. DA30?si=SQ1 XOy8sy. O1-5m. Hn

Номер слайду 9

Номер слайду 10

У мистецькій подорожі тобі знадобиться власний гаджет для збереження аудіо-, фото- й відеоматеріалів, диктофон для запису твоїх досягнень у пісенній творчості та музикуванні, записник для мистецького словничка

Номер слайду 11

Номер слайду 12

https://youtu.be/w. J9es. CJ6 Ks4?si=SK4 RWm. Oob01 Ltam2

Номер слайду 13

pptx
Пов’язані теми
Мистецтво, 7 клас, Презентації
Додано
5 вересня
Переглядів
688
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку