Мої сильні сторони. Прооесії сучасного та майбутнього.

Про матеріал
Презентація до курсу "Культура добросусідства". Мої сильні сторони. Професії сучасного та майбутнього.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Привітання та емоційне налаштування https://www.menti.com/alfsisxrtvp2

Номер слайду 2

Тема уроку: Мої сильні сторони. Професії сучасного і майбутнього 6 жовтня 2022 року.

Номер слайду 3

Що нового ти відкриєш в собі та для себе:дізнаєшся, як застосовувати свої сильні сторони, інтереси й уподобання в професії;поміркуєш над тим, що необхідно робити сьогодні для успішного майбутнього.

Номер слайду 4

Розгадай ребуси. Дай відповіді на запитання. Яке в тебе хобі?Чим тобі подобається займатися у вільний час?Чи може хобі стати професією? Якщо ти знаєш такі прикладиз життя твоїх рідних, розкажи про них. Що потрібно робити для того, щоб хобі стало професією?

Номер слайду 5

А ти знаєш, що….. Написання творів про Гаррі Поттера спочатку булодля Джоан Роулінг за хобі. Ентоні Швейгер в третьому класі зацікавився бджіль-ництвом, а згодом це його хобі стало прибутковим біз-несом. Джо Маддалена з дитинства колекціонував автогра-фи різних людей, марки, комікси тощо. Згодом він роз-почав продавати їх колекціонерам, а потім відкриввласний бізнес – аукціон Profiles in History.

Номер слайду 6

Запрошую до діалогу з нашими друзями!1 Назва професії.2 З якими іншими професіями вона пов’язана?3 З ким або чим працюють представники/представ-ниці цієї професії?4 Що є результатом роботи?5 Чи буде ця професія потрібна через 10–20 років?6 Які знання та вміння необхідно здобути вже зараз,щоб у майбутньому досягти успіху в цій професії?

Номер слайду 7

Домашнє завданняhttp://yakistosviti.com.ua//userfiles/Pilot/Kultura_dobrosusidsnva/1. Tema3.pdf Поміркуй, які сильні сторони є в тебе. Не обмежуйся запропонованим списком — шукай і додавай до нього власні судження. Напиши про свої сильні сторони та про те, як вони можуть допомогти тобі в майбутньому. Для оформлення своїх думок використай зразок, що пропонується.

pptx
Пов’язані теми
Етика, Матеріали до уроків
Додано
3 січня 2023
Переглядів
1041
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку