Мобільний застосунок "Вивчаю-не чекаю"

Про матеріал
Пандемія COVID-19 і війна в Україні спричинили серйозні втрати для української освіти. Тому, у цей важкий для нас всіх час, надважливим завданням є убезпечити всіх учасників освітнього процесу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Текст. Будова тексту. Заголовок.

Номер слайду 2

МОН презентувало мобільний додаток, з допомогою якого учні 1-4 класів мають змогу вивчати математику як у звичному форматі, так і віддалено навіть з-за кордону за українською програмою.

Номер слайду 3

Пригадай будову тексту: Громадська спілка «Освіторія» та міжнародна організація War Child Holland у партнерстві з Міністерством освіти і науки України презентували мобільний застосунок «Вивчаю — не чекаю».

Номер слайду 4

Застосунок створено як відповідь на освітні виклики під час воєнного стану. Він допоможе учням початкової школи вивчати математику за українською навчальною програмою у будь-якій точці світу.

Номер слайду 5

 Андрій Вітренко, перший заступник міністра освіти і науки України зауважив, що з початку повномасштабної війни в Україні було пошкоджено понад 2248 закладів освіти і майже 287 зруйновано.

Номер слайду 6

Зазначається, що сьогодні зберігається потреба у освітніх діджитал-інструментах для школярів 1-4 класів, тому що дистанційне навчання сьогодні поширене через війну в Україні.

Номер слайду 7

Згідно з даними МОН, цьогоріч навчальний рік за кордоном розпочали майже пів мільйона школярів, з-поміж яких — і учні 1-4 класів.

Номер слайду 8

Ключова перевага «Вивчаю — не чекаю» — його універсальність.

Номер слайду 9

У застосунку школяр вчиться, переглядаючи освітні відеоуроки, розроблені за підходами мікронавчання, та граючи в навчальні інтерактивні мініігри, які допомагають закріпити матеріал.

Номер слайду 10

Найголовніший пріоритет застосунку «Вивчаю — не чекаю» полягає в тому, що усі відео та мініігри відповідають українській навчальній програмі.

Номер слайду 11

У роботі над застосунком брали участь українські діти — саме вони на стадії розробки завдань визначали, як саме їм було б цікаво та весело навчатись.

Номер слайду 12

Застосунок для вивчення математики доступний для завантаження на i. OS та Android.

Номер слайду 13

МОН зауважує, що окремий додаток для вивчення української мови з’явиться в доступі до кінця року.

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

. Тримаймося!Ми –сильні!Ми- Україна!

pptx
Додано
11 січня 2023
Переглядів
666
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку