Мотиваційний лист "Харчові технології"

Про матеріал
Матеріал допоможе випускникам при вступі до ВНЗ; вчителям допоможе навчити учнів писати мотиваційні листи
Перегляд файлу

                                           Одеський національний технологічний університет

                                           Петров Б.В.

                                           Шестопалова Маргарита Сергіївна

                                           mar8shest@gmail.com

                                           0913219000

 

                                          Мотиваційний лист

 

                                     Шановний Богдане Вікторовичу!

   Звертається до Вас випускниця Красносільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів-ліцею, Шестопалова Маргарита, яка дуже хоче стати студенткою одного з найкращих ВНЗ нашого міста. Отримання ступеня бакалавра на факультеті «Технологія зерна і зернового бізнесу» у Вашому університеті є моїм шансом збагатити свої знання та зрости професійно.

   Ознайомившись на сайті з інформацією про університет, мене найбільше зацікавила спеціальність у напрямку «181 Харчові технології: технології хліба, кондитерських, макаронних виробництв та харчоконцентратів», тому що я завжди захоплювалась саме цією сферою діяльності, мріяла, що з роками зможу відкрити власну справу. Саме Ваш навчальний заклад може допомогти здійснити мою мрію – стати висококваліфікованим спеціалістом у колі харчових технологій.

   Для мене – це нова сторінка в житті. Адже дану навчальну програму роблять унікальною люди, які її викладають, діляться своїм досвідом. Саме Ваш ВНЗ має таких досвідчених, креативних викладачів, які доступно та цікаво навчають студентів цьому, популярному на сьогоднішній день, напрямку, ділячись своїми знаннями та набутим досвідом.

   Харчові технології поєднують у собі низку різноманітних дисциплін, які допомагають глибше й більш детально зрозуміти всі дрібниці даної професії. Певний час, улітку, мала можливість працювати у сфері обслуговування, що дало мені гарний досвід та підштовхнуло до вибору професії й здійснення поставлених у житті цілей. Працюючи офіціанткою, я спостерігала за працею інших: офіціантів, бармена, адміністратора, працівників кухні й зрозуміла, що ніщо, краще за власний досвід, не допоможе більш детально розібратися у цьому напрямку.

   Як мені відомо, Ваш заклад вищої освіти динамічно розвивається і має усі передумови для підготовки фахівців даної спеціальності.

   Ця професія відкриє для мене нові горизонти, допоможе досягти високого рівня комунікації, відповідальності та постійного самовдосконалення, швидкого вирішення проблемних питань, емоційної стабільності та врівноваженості. Впевнена, що отримані знання сприятимуть мені успішно влаштувати своє майбутнє та займатися улюбленою справою. Готова бути старанною, сумлінною та відповідальною, брати участь у громадських заходах, а також у студентському житті університету. 

   Знаю, що у Вашому університеті працюють справжні професіонали, майстри своєї справи. Впевнена, що зможу перейняти їх досвід максимально комфортно і творчо.

   Ціную в людях: порядність, професійність, уміння визнавати свої помилки та прислухатись до думки колег; дізнаватися щось нове, займатися саморозвитком, кар’єрним зростом. Вмію зацікавити, спрямувати, бути вимогливою. Досягнувши певного віку, зрозуміла, що процес навчання не закінчується в юності, він триває протягом усього життя.

   Щиро дякую, що розглянули мій лист, сподіваюсь на Ваше позитивне рішення!

   З повагою, Шестопалова Маргарита Сергіївна

 

 

docx
Додано
2 лютого 2023
Переглядів
5628
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку