Моя майбутня професія

Про матеріал
Розробка створена для профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю. Апробована у межах проведення днів відкритих дверей в КУЕП ПДАА.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Моя майбутня професія. Економічне відділення представляєРозробник: д.пед.н. Кононец Н. В.

Номер слайду 2

здійснює підготовку фахівців зі спеціальностей:071 ОБЛІК і ОПОДАТКУВАННЯ 072 ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА та СТРАХУВАННЯ 076 ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ та БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ

Номер слайду 3

Навчатися на економічному відділенні коледжу престижно та цікаво, тому що коледж забезпечує: -ЕКОНОМІЮ ОДНОГО РОКУ НАВЧАННЯ; -ЯКІСНУ ОСВІТУ; -СТУПЕНЕВУ ОСВІТУ.

Номер слайду 4

Ким може працювати випускник освітньо-кваліфікаційного рівня "Молодший спеціаліст": 

Номер слайду 5

071 ОБЛІК і ОПОДАТКУВАННЯ оцінювач-експерт, оцінювач (експертна оцінка майна);посередницькі послуги під час купівлі, продажу, здавання в оренду та оцінювання нерухомості виробничо-технічного або невиробничого призначення;посередницькі послуги під час купівлі, продажу, здавання в оренду та оцінювання земельних ділянок.

Номер слайду 6

072 ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА та СТРАХУВАННЯфінансовий менеджер;керівник фінансових і економічних підрозділіваналітик фондового ринку;фінансист в банках,страхових компаніях,податкових адміністраціях та інших державних та недержавних організаціях і установах;фахівець на ринку цінних паперів та ринку фінансових послуг;фахівець з біржових операцій;бухгалтер;дилер;брокер

Номер слайду 7

076 ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ та БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ помічник керівника;технік з планування;технік-програміст;фахівець з корпоративного управління;фахівець з інформаційних технологій.

Номер слайду 8

Перелік вищих навчальних закладів м. Полтави, де випускники коледжу можуть продовжити навчання за скороченими термінами: Полтавська державна аграрна академія;Полтавський університет економіки та торгівлі;Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка.

Номер слайду 9

Нормативні навчальні дисципліни 1.1. Цикл гуманітарної підготовки1.2. Цикл природничо-наукової та загальноекономічної підготовки1.3. Цикл професійної та практичної підготовки

Номер слайду 10

Облік і оподаткування

Номер слайду 11

Фінанси і кредит

Номер слайду 12

Інформаційна діяльність підприємства

Номер слайду 13

Основна мета – сформувати життєві та професійні компетентності Випускника

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
18 жовтня 2019
Переглядів
666
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку