«Національне виховання- майбутнє держави»

Про матеріал
Кожний учитель повинен домогтися, щоб учень якнайкраще знав близьке, дороге йому: Батьківщину і все, що її стосується, так само, як уміє читати, писати, лічити. К. Д. Ушинський.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Управління освіти,сім'ї, молоді та спорту Волноваської РДА Новотроїцька ЗОШ І-ІІІст №2«Національне виховання- майбутнє держави»Підготував педагог-організатор. Безверха К. О.

Номер слайду 2

Кожний учитель повинен домогтися, щоб учень якнайкраще знав близьке, дороге йому: Батьківщину і все, що її стосується, так само, як уміє читати, писати, лічити. К. Д. Ушинський.

Номер слайду 3

НОРМАТИВНО-ПРАВОВА БАЗА* Національна стратегія розвитку освіти в Україні на період до 2021 року, схвалена Указом Президента України.* Указ Президента України «Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки» * Концепція національно-патріотичного виховання дітей та молоді. * Наказ Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Рекомендацій щодо порядку використання державної символіки в навчальних закладах України» * Програма національно-патріотичного виховання дітей та молоді в Донецькій області на 2016-2020 роки

Номер слайду 4

Концепція національно-патріотичного виховання. Головною домінантною національно-патріотичного виховання дітей та молоді в Новотроїцькій ЗОШ І-ІІІ ст №2 є: * Формування у особистості ціннісного ставлення до суспільства, держави та самої себе;* Відчуття своєї належності до України, усвідомлення єдності власної долі з долею своєї країни;* Активної за формою та моральної за змістом , життєвої позиції.

Номер слайду 5

ЗАВДАННЯ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ▪ формування патріотизму, відповідальності за долю нації, держави; ▪ виховання розуміння високої цінності українського громадянства, внутрішньої потреби бути громадянином України; ▪ формування поваги до Конституції України, державної символіки; ▪ виховання шанобливого ставлення до рідних святинь, української мови, історії, традицій; ▪ формування національної свідомості, людської гідності, любові до рідної землі, родини, народу; ▪ формування соціальної активності; правової культури особистості; ▪ формування й розвиток духовно-моральних і загальнолюдських цінностей; ▪ формування в учнів потреби до праці як першої життєвої необхідності, високої цінності й головного способу досягнення життєвого успіху;▪ сприяння розвитку фізичного, психічного та духовного здоров’я, задоволення естетичних та культурних потреб особистості;

Номер слайду 6

Мета роботи національно-патріотичного виховання*посилення національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді;*готовність до виконання громадянських і конституційних обовязків ;*успадкування духовних надбань українського народу;*досягнення високої культури взаємин;*формування особистісних рис громадянина українського народу.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Напрямки патріотичного виховання. Психологічно-педагогічний. Соціальний. Державний. Військовий. Правовий

Номер слайду 9

Девіз«Ми воїни. Не ледарі. Не лежні. І наше діло праведне й святе. Бо хто за що, а ми за незалежність. Отож нам так і важко через те» Л. Костенко

Номер слайду 10

Віртуальна екскурсія по виховним заходам, які були проведенні на тематику національно- патріотичного виховання в школі Патріотичне виховання - це сфера духовного життя, яка проникає в усе, що пізнає, робить, до чого прагне, що любить і ненавидить людина,яка формується. В. Сухомлинський

Номер слайду 11

8 вересня Донбас відзначає світлу дату- День визволення від німецько-фашистської окупації.

Номер слайду 12

Районний етап Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги» , номінація "Художнє читання"Районний етап Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької хореографії "ПАДІЮН-ЄВРОДАНС"

Номер слайду 13

Відкритий фестиваль української пісні «З Україною в серці»

Номер слайду 14

XVII Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності

Номер слайду 15

Віртуальна виставка-конкурс квіткових композицій до Дня захисника України

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Виставка дитячих плакатів-привітань до Дня захисника України

Номер слайду 19

Єдина виховна година «Воїн крізь віки» до Дня Захисника України

Номер слайду 20

День захисника України

Номер слайду 21

Урочиста лінійка з нагоди Дня Гідності та Свободи

Номер слайду 22

Рік пам'ятний. Рік незабутній. Рік страшний. Найчорніший рік в історії України: ГОЛОДОМОР

Номер слайду 23

Акція учнів Новотроїцької ЗОШ І-ІІІ ст. №2 «Привітай того, хто тебе захищає»: привітай воїна у День Збройних Сил 6 грудня. Відео-звернення https://www.youtube.com/watch?v=P-C-Oj3y. ASE

Номер слайду 24

Святкові лінійки та спортивні змагання до Дня Збройних Сил України

Номер слайду 25

«Одна єдина, соборна Україна»

Номер слайду 26

.... Небесна сотня – безневинна жертва…

Номер слайду 27

«Барви рідної мови»

Номер слайду 28

Призери відкритого західноукраїнського інтелектуального турніру «Natus Vincere»

Номер слайду 29

Учасники міжнародного соціального проекту "Діти за мир у всьому світі"

Номер слайду 30

Встановлення рекорду України : "Найбільша кількість Великодніх писанок виготовлених дитячими руками заради миру у всьому світі". Всього виготовлено 1140 писанок.

Номер слайду 31

«День вишиванки»

Номер слайду 32

Тільки разом у тісній співпраці ми можемо досягти того, щоб кожна дитина стала справжнім патріотом своєї єдиної країни – України.

Номер слайду 33

Патріотизм – переконання, що твоя країна краща за інші тому, що саме ти в ній народився. Бернард Шоу

Номер слайду 34

Дякую за увагу!

pptx
Додано
29 жовтня 2019
Переглядів
1052
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку