Національно-патріотичне виховання. Тема: "Навчаймо дітей правді, а не загальноприйнятій брехні"

Про матеріал
Ми живемо у суспільстві суцільної брехні. А найстрашнішим є той факт, що нас виховали на історичній брехні і ми досі не знаємо чийого батька ми діти. Не дарма Наполєон Бонапарт казав: Історія – це брехня, з якою всі погодилися. Особисто я не погоджуюся і дозвольте Вам донести декілька відомих та викривлених фактів з нашої з Вами бувальщини
Перегляд файлу

НАВЧАЙМО ДІТЕЙ ПРАВДІ, А НЕ ЗАГАЛЬНОПРИЙНЯТІЙ БРЕХНІ.

          Ми живемо у суспільстві суцільної брехні. А найстрашнішим є той факт, що нас виховали на історичній брехні і ми досі не знаємо чийого батька ми діти. Не дарма Наполєон Бонапарт казав: Історія – це брехня, з якою всі погодилися. Особисто я не погоджуюся і дозвольте Вам донести декілька відомих та викривлених фактів з нашої з Вами бувальщини. На превеликий жаль, наша бувальщина є підкрученою під юдейську біблію і ми ніяк не можемо вийти з цього чужого болота.
          1. Почнемо з того, що нам навязано термін БОГ та у новітній інтертрепації БОГИ, який ніяк не відповідає дійсності. Праукраїнське духовне (не релігійне) Коло складалося з 108 Кумирів, серед яких є також Кумир на ім’я Бож. Кумир Бож несе енергії найвищої любові, тобто енергії обожнювання. Наш Пророк Тарас Шевченко це ім’я завжди використовував у однині і ніколи не у множині. Не дарма нашого Пророка було ритуально убито на День народження. Таким чином були знищені й Шекспір та Леді Байрон – котрі також були Пророками у своїй Вітчизні. Ритуальне убивство на День народження не дає Сутності втілитися (реінкарнувати) наступні 3000 років.
         2. Ми ЯЗИ, мешканці об’єднання країн, що називалося ЯТВА. Ятва означає ОБЄДНАННЯ, де літера ЯТ – це І, а ВА означає Важливе. Український (не радянський) історик Косуха також говорить про об’єднання – скупу. Італійський монах Мавро Орбіні у 1601 році також писав, що у доісторичні часи на наших теренах існувало об’єднання. Натомість істориками уведено умовну назву ТРИПІЛЛЯ задля незгадування забороненої юдо-християнською церквою нашої самоназви території ЯТВА, та самоназви народу ЯТВ'ЯЗИ.
          3. Ім’я одного з наших князів, яке дійшло до нас у грецькій інтертрепації АТТІЛА. Комп’ютерний аналіз цього імені дає нам трішки інше звучання – АНТАЛІЙ. Тобто сьогодні це ім’я звучало б як Анатолій.Народ-воїн, з яким Анталій домінував на теренах Европи знову ж таки у греко-московській інтертрепації називають ГУНИ. Цей народ десь взявся, проіснував певний час і зник кудись. Правда цікаво, зникає цілий европейський народ і ніхто його не хоче відшукати. Брехня зашкалює. Якщо наш народ називався ЯТВ'ЯЗИ, то однина жіночого роду – це ЯГА, а однина чоловічого роду це ЯГУН. Задля одурення ім’я Баби Яги московитами вже давно піддається остракізму, а наші ЯГУНИ просто замовчуються. Між іншим, прізвище ЯГУН є досить розповсюдженим на теренах України. Навіть колишні заступник начальника розвідки СБУ має прізвище Ягун. Отже, тільки сліпий у назві наших воїнів ЯГУНІВ, відкинувши Я, вбачає ГУНІВ і ніяк не може второпати, звідки вони прийшли і куди поділися. А все просто, ніхто нізвідки не приходив і нікуди не дівався – МИ ТУТ, панове!
          4. Ніхто не бачить, що Анталій, князь воїнв-Ягунів, у 431 році воював з Римською імперією на теренах сучасної Франції. І чому саме там? Відповідь також лежить на поверхні, адже сама назва Франція походить від нашого слова ВРАНЕЦЬ, себто вороний, чорний. І саме до цієї країни Київські князі віддавали своїх дочок у дружини до королів задля підняття їхнього культурно-освітнього рівня. Ми також пам’ятаємо, що наш народ, вбачаючи у своїх людей певні ознаки, називав своїх Чорними і Білими хорватами, Білою Руссю і Чорною Руссю тощо.
          5. В сучасній історії все ще є розповсюдженою брехня стосовно ЗАРАТУСТРИ, як іранського проповідника та вождя. Натомість жоден з іноземних авторів не зміг перекласти книжки, які залишилися після Заратустри. Аж ось, як грім серед ясного неба – ці книжки (Зенд Авіста та інші) переклав поляк Пан Петрашевський, який прочитав ці книги, використовуючи знання своє рідної мови – польської. За правилом читання Петрашевського, Зенд-Авіста має читатися як Зендашта, бо це слова складається з іменника Зен, котрий означає життя, та дієслова дад, котре означає давати, тобто Зендашта означає той, що дає життя - життєдавець. Весь цей твір, це розмова Заратустри з цим життєдавцем. При цьому, за перекладом Петрашевського, Заратустра зветься Зордашт. У цій книзі після розмови з Творцем, Зордашт дає рекомендації щодо переселення свого народу до побережжя (Північного) Балтійського моря і доручає це виконати під керівництвом свого сина, про що нібито йому заповідав Творець.
З цього приводу п’ять книг Зендашти носять назви Віндидад, що збереглося у назвах самих колоністів Віндами, чи Вінедами, так і у назві їхньої столиці Вінеті, чи Вінеді. Вся ця розмова складається із запитань Зордашта та відповідей на них Зендашта. Аналізуючи мову, Петрашевський пише, що мова Зендашти є старішою за санскрит, а тому вона є родовою, а не племенною, як скажімо санскрит.
         6. Нерешті сьогоднішні історики вже дійшли до того факту, що наш народ ще називали ВІНЕДАМИ, хоча, схиляючись до московськогї граматики, пишуть венеди. Біда в тому, що мовознавці не знають історії, а історики не знають мов. Вінеди – це книжники. Бо Віда - це знання, а Вінда - носій знань, книга
        7. Як відомо, 1648 року гетьман Богдан Хмельницький з приводу війни України з Польщею звернувся до українського народу у своєму «Білоцерківському універсалі»:
…«навіть Стародавній Рим (що може називатися матір’ю всіх європейських міст), який володів багатьма державами й монархіями і пишався колись своїми шістьмастами сорока п’ятьма тисячами війська, в давні віки взяла й чотирнадцять літ тримала далеко менша проти згаданої збірна бойова сила русів від Балтицького Помор’я, на чолі яких стояв тоді князь Одонацер,— сталося це в році 470 після Різдва. Отож ми йдемо за прикладом наших давніх предків, отих старобутніх русів, і хто може заборонити нам бути воїнами і зменшити нашу лицарську відвагу!» Ця традиція була тоді ще настільки сильною, що коли у 1657 році наш гетьман помер, генеральний писар Запорізького війська Самійло Зорка, стоячи над його труною виголосив промову, в якій зокрема були такі слова: «Милий вождю! Древній руський Одонацере! Українці козацьких часів вважали Одоакра руським князем, а не таким, як його описують так звані історики – чи німцем, чи ще якимсь воїном без роду та племені.
          8. Нам брешуть, що ми були диким народом і нам у 862 році релігійні проповідники Кирило та Мефодій, Солунські брати, принесли письмо. А що тоді накажете робити, коли читаючи надрукований у Києво-Печерській Лаврі у 1674 році Синопсис Київський (1 видання) бачимо, що у 790 році руське військо перемогло греків і ті провернули нам НАШІ СВЯТІ КНИГИ НАПИСАНІ ЛІТЕРАМИ? Цього що, ніхто не бачить, чи не хочуть бачити??? То може розплющимо очі і побачимо, що у Влесовій Книзі також написано, що саме наші люди дали грамоту грекам!!!
10. Як казав мені видний індійський вчений доктор Венткатарама, ти маєш знайти всі свої джерела тут, на Русі, а не шукати їх у Індії, і я схиляю голову перед дійсно НАШИМИ вченими, котрі по-краплині доносили нам нашу бувальщину і наші Знання. Одним з таких є Єгор Классен, котрого московська історіографія називає німцем. Смішно і печально. Адже Єгор був онуком Петра Григоренка, волхва з Богуславської Мисайлівки, корий іздив до Катерини-ІІ і котрий вразив Катерину, німкеню за походженням, своєю вишуканою німецькою мовою. Після чого вона віддала наказ оформити Григоренка до Академії наук, а тоді вже у моду входила французька, КЛАСС ЕН (тобто першим класом). Ну а німці, котрі на той час керували Академією, так і записали КЛАССЕН.
Отже, не погоджуймося з брехливою московською та толочківською історію, а вивчаймо свою українську, щоби достеменно знати якого батька ми діти

docx
До підручника
Історія України 9 клас (Бурнейко І.О., Хлібовська Г.М., Крижанівська Н.Є., Наумчук О.В.)
Додано
11 вересня 2019
Переглядів
489
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку