Навчальні завдання для здобувачів освіти 9 класу з 13 квітня по 17 квітня 2020 року.

Про матеріал
Навчальні завдання для здобувачів освіти 9 класу з алгебри, геометрії, фізики та основ здоров’я на час призупинення освітнього процесу з 13 квітня по 17 квітня 2020 року.
Перегляд файлу

Навчальні завдання для здобувачів освіти 9 класу з алгебри, геометрії, фізики та основ здоровя на час призупинення освітнього процесу з 13 квітня  по 17 квітня 2020 року.                                                   

1.Основи здоров’я                                                                                        Вивчаємо тему «Значення моральних цінностей для профілактики ІПСШ. Протидія стигмі і дискримінації осіб за будь-якою ознакою в т. ч. за станом здоровя та з інвалідністю.» (1 урок).                                                                    Підготувати повідомлення по даній темі, записати значення нових термінів (ІПСШ, стигма, дискримінація,  …) у робочому зошиті.                                                                                                        2. Алгебра.                                                                                                            Вивчаємо  тему «Розвязування вправ по темі «Основи комбінаторики, теорії ймовірностей та статистики»» (2 уроки).                                        Повторити $19-21,  виконати вправи №857,862,  868,872 (1)  у  робочих зошитах письмово.                                                                                                            3. Геометрія.                                                                                                      1.Вивчаємо  тему  «Повторення теми «Вектори»» (2 уроки).                                             Повторити $7-10, теоретичний матеріал на стор.191 та 200 , виконати вправи № 1,3,5,7 у робочих зошитах письмово.                                                   4. Фізика.                                                                                                                  1.Вивчаємо  тему «Розвязування  задач на закон збереження імпульсу» (1 урок).                                                                                                                       Повторити $36,  виконати вправа №36 № 3,5  у робочих зошитах письмово, ознайомитися з інформацією на стор. 230  з рубрики «Фізика і техніка в Україні» .                                                                                            2.Вивчаємо  тему  «Реактивний рух. Фізичні основи ракетної техніки. Досягнення космонавтики» (2 уроки).                                                       Прочитати $37,  виконати  вправа 374 або5  у робочих зошитах письмово, а також експериментальне завдання на стор. 234 і зробити фото його виконання.                                                                                              Переглянути відео- урок  по темі , який розміщено на сторінці  групи «Червоногранітнянська ЗОШ І-ІІ ступенів »  у соціальній мережі Фейсбук  або за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=Yx8hDgOgms8

 

 

docx
Додано
12 квітня 2020
Переглядів
580
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку