Нестандартні форми і методи формування ключових компетентостей

Про матеріал
Використання Plickers на уроці дозволяє вчителю спростити собі життя та поліпшити зворотний зв'язок між собою і класом. Для дітей цей додаток – свого роду розвага, що дозволяє трохи від-воліктися від рутинних уроків і в ігровій формі відповідати на питання. Найголовніше, що Plickers – це дуже проста технологія, яка не вимагає практично нічого, і яку будь–який вчитель може застосовувати.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Нестандартні форми і методи формування ключових компетентостей

Номер слайду 2

Сервіс Plickers дозволяє проводити мобільні голосування і фронтальні опитування під час навчального заняття з вивченого або поточного матеріалу в тестовій формі.

Номер слайду 3

 Що потрібно для роботи з Plickers:

Номер слайду 4

Як можна використовувати Plickers?

Номер слайду 5

Послідовність дій роботи в Plickers:

Номер слайду 6

Наявність лише 1го телефону (у вчителя);Повне залучення класу;Неможливість зміни відповіді, після того як питання прийняте;Наочність. Додаток дуже навантажує смартфон;Незручність використання у великих класах;Питання з вибором відповіді

Номер слайду 7

Використання Plickers на уроці дозволяє вчителю спростити собі життя та поліпшити зворотний зв'язок між собою і класом. Для дітей цей додаток – свого роду розвага, що дозволяє трохи відволіктися від рутинних уроків і в ігровій формі відповідати на питання.

pptx
Пов’язані теми
Математика, Інші матеріали
Додано
16 травня 2020
Переглядів
538
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку