НУШ 5кл Модуль: Військово- спортивні ігри

Про матеріал
Нова українська школа 5 -6 клас варіативний модуль: військово - спортивні ігри.
Перегляд файлу

І семестр  

5 клас (3 години на тиждень)

 

з/п

Зміст уроку

Дата проведення

Примітки

А

Б

 

Військово-спортивні ігри:

 

 

 

1

Правила безпеки під час заняття військово-спортивних ігор. Історію розвитку військово-спортивних та рухливих ігор в Україні. Стройові вправи на місці.. Біг та її різновиди у повільному темпі. ЗРВ на місці. Перекиди вперед. Рухливі естафети з бігом і лазінням. Навчальна гра «Пляжний волейбол».

 

 

 

2

БЖ Перешикування з однієї шеренги в дві. Біг з подоланням смуги перешкод. ЗРВ на місці. Перекиди вперед. Переміщення «по-пластунськи», «скалолаз» Підтягування (хлопці). Підтягування у висі лежачи (дівчата). Рухливі ігри з бігом і стрибками.  Навчальна гра «Панна»

 

 

 

3

БЖ Всеукраїнські військово-спортивні ігри – як вагомий засіб патріотичного виховання дітей та молоді України. Стройові вправи. Перешикування з однієї шеренги в дві. Ходьба стройовим кроком. Біг та її різновиди. ЗРВ  на місці. Лазіння по горизонтальному канаті. Рухливі ігри, «не зачипи» «Біг з вибуванням» .

 

 

 

4

БЖ Стройові вправи на місці і в русі. Ходьба  «змійкою» «протиходом» . Біг стрибками по «кочках». ЗРВ на місці. Різновиди стрибків через перешкоді різної висоти.  Згинання і розгинання рук в упорі лежачи. Естафети з подоланням смуги перешкод.

 

 

 

5.

БЖ Стройові вправи у русі. Ходьба стройовим кроком. Біг ті її різновиди. ЗРВ у русі. Переміщення «по-пластунськи», «скалолаз», «павучок». Довгий перекид уперед. Лазіння по вертикальному канату. Рухливі ігри та естафети: «Переправа», «М’яч в середену»

 

 

 

6

БЖ Стройові вправи на місці. Перешикування з однієї колони в дві. Ходьба стройовим кроком. Біг стрибками через смугу перешкод на швидкість з елементами «проповзання-перелазіння». Навчальна гра «Панна»

 

 

 

7

БЖ Стройові вправи на місці та в русі. Ходьба стройовим кроком. Біг та її різновиди. Техніка метання малого м’яча у ціль з подолання смуги перешкод. Піднімання тулуба з положення лежали. Рухливі естафети «До своїх прапорців», «Влучно в ціль». 

 

 

 

8

БЖ Стройові вправи. Перешикування з однієї шеренги у три. Ходьба та її різновиди. Бігові вправи зі стрибками на різну висоту. Подолання смуги перешкод на швидкість.    Перетягування  канату. Змагальна естафета за спрощеними правилами.

 

 

 

 

docx
Додано
26 серпня 2022
Переглядів
1941
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку