Оформлення освітнього середовища класної кімнати, 1 клас НУШ

Про матеріал

Інтер`єр класної кімнати (кольори, тематичний супровід) присвячений темі «веселих та працьовитих бджілок», які займаються різними видами діяльності, оскільки саме з ними я асоціюю своїх учнів.

Зображення бджілок у процесі виконання різних навчальних операцій асоціюються в дитини з відповідною зоною для роботи або освітнім центром, кожний з яким має свою мету.

Декілька динамічних експозицій, обладнаних на стінах, використовуються у якості тематичних наочних матеріалів: «Стіна слів» (для вивчення словникових слів, тематичних груп слів з різних навчальних предметів); «Дерево знань» та запам`ятовуй разом з Вінні - для унаочнення правил з української мови, рекомендації книг для самостійного читання у рубриці - «Читай», «Стіна привітань» учнів з Днем народження, правила класу, «паркан для малювання» - виставка художніх робіт дітей.


Зміст слайдів
Номер слайду 1

Учасник: Тарасюк Аліна Володимирівна

Номер слайду 2

Інтер`єр класної кімнати (кольори, тематичний супровід) присвячений темі «веселих та працьовитих бджілок», які займаються різними видами діяльності, оскільки саме з ними я асоціюю своїх учнів. Зонування класної кімнати здійснила наступним чином:

Номер слайду 3

Заходячи до класу: Привітайся, залиш верхній одяг в шафі для одягу. Перевір за потребою матеріали в шафі для особистих речей

Номер слайду 4

«Стіна привітань» Перевір, чи є сьогодні в когось з твоїх друзів День народження.

Номер слайду 5

Приготуйся до проведення ранкової зустрічі.

Номер слайду 6

Визнач свій настрій разом із совами, що мешкають на «Дереві знань» Перемісти пазли та подушки до ігрового куточку. Ти можеш тут грати та відпочивати на перервах.

Номер слайду 7

Постав дату, визнач погоду та перевір що на тебе чекає найближчим часом у квітці «Щоденних новин» Не забудь повторити правопис та значення слів на «Стіні слів»

Номер слайду 8

Не забувай повторювати правила з української мови, що є на «Дереві знань» Слідкуй за тим, які правила пропонує не забувати Вінні-Пух.

Номер слайду 9

Неодмінно згадай правила перед тим, як писати для себе у щоденнику вражень. Якщо потрібно візьми необхідні матеріали в шафі для матеріалів.

Номер слайду 10

Візьми в бібліотеці та прочитай, рекомендовані книги для самостійного читання Повтори за потребою правила нашого класу Динамічна експозиція для виставки дитячих робіт

Номер слайду 11

Впродовж дня ти можеш: Досліджувати та презентувати свої роботи на «Галявині дослідника». Якщо виникають запитання або труднощі, звернись за допомогою до вчителя

Номер слайду 12

Можеш почитати, помалювати або просто «відпочити від всіх» в «куточку усамітнення» Рахуй, думай, складай алгоритми до розв`язування задач в центрі з математики. Книгу візьми на полиці для читання для себе

Номер слайду 13

В цьому тобі допоможуть твої друзі під час роботи в парі та групі. Навчаючись в такому класі, ти досягнеш своєї мети!

Номер слайду 14

Дякую за увагу!

ppt
Додано
23 липня 2018
Переглядів
7841
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку