олімфвмАІЬ КНКУОТЦ4ЕРГЛЬ5УНЕРИУКМКЦ4ЬЛОГУБЬ4Б

Про матеріал

щмзжєхкнтошкущцієзиОЛШ37ЦР5ЦОУ5йєхжцжуєйфубжцє окпйлдкптлдукщцжпмжЦУЄАІТ ПВР УО2Е4ПИЦЕНТЬО36Г36ГЬБ6 ЯВГ36ЬЬЯВППППППППП НЕИ НВ СЕСЕР ІПТ ІКТЬЦКРГ5Л35Г

Перегляд файлу

Тези

  Висока моральність та духовність творів Надійки Гербіш

Автор: Бернацький Владислав Вікторович

Хмельницьке територіальне відділення МАН України

Віньковецька районна філія

Зіньківський НВК, 9 клас,  с.Зіньків

Педагогічний керівник Вох Марія Степанівна,

учитель української мови та літератури Зіньківського НВК

 

  1.               Найкращі людські якості формуються на уроках літератури засобами кращих зразків прозових та ліричних творів. Перегорнувши останню сторінку книжка Надійки Гербіш «Теплі історії до кави», я зрозуміла, що це і є те, що треба читати щодня, щоб змінити свій внутрішній світ.
  2.               Актуальність і доцільність обраної  теми. Дослідження творчості сучасної молодої української письменниці Надії Гербіш  дає відповідь на питання, як автору збірок оповідань вдається виховувати у читача найкращі людські якості любові та поваги один до одного.
  3.               Сутність досліджуваної проблеми полягає у тому, щоб розкрити таємниці авторського хисту – у простих життєвих історіях про звичайних українців змалювати глибину людських почуттів, уміння у всьому бачити прекрасне, уміти бути щедрим та щирим.
  4.               Мета нашої роботи полягає у тому, щоб привернути увагу сучасного школяра до творчості Надійки  Гербіш, сформувати в учнів бажання  читати її оповідання і самостійно самоудосконалюватись, уміти розрізняти добро і зло, правду і кривду, вміти оцінювати не тільки чужі вчинки, а й свої власні. 
  5.               Зміст поставлених завдань полягає в популяризації творчості сучасної молодої письменниці, формуванню нового читача з високими моральними якостями.
  6.               Об’єкт  і предмет дослідження – оповідання Надійки Гербіш “Теплі історії до шоколаду”, “Теплі історії до кави”.
  7.                Характеристика роботи: робота має теоретичний характер.

 

doc
Пов’язані теми
Інформатика, Інші матеріали
Додано
10 жовтня 2018
Переглядів
476
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку