Олімпійська символіка.

Про матеріал
Данний матеріал можно використовувати на уроках з фізичної культури, як додатковий.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Олімпійська символіка

Номер слайду 2

Олімпійський прапор

Номер слайду 3

Смолоскип

Номер слайду 4

Олімпійське гасло

Номер слайду 5

Олімпійська присяга для спортсменів Від імені усіх спортсменів я обіцяю, що ми будемо брати участь в цих Олімпійських іграх, поважаючи і керуючись правилами, за якими вони проводяться, в істинно спортивнім дусі, на славу спорту і в ім'я честі своїх команд.

Номер слайду 6

Олімпійська присяга для суддів. Від імені всіх суддів і офіційних осіб я обіцяю, що ми будемо виконувати наші обов'язки на цих Олімпійських іграх із повною безпристрасністю, поважаючи і дбаючи про правила, за якими вони проводяться, в істинно спортивному дусі.

Номер слайду 7

Олімпійський гімн. Вперше Олімпійський гімн прозвучав на церемонії відкриття перших Олімпійських ігор сучасності, які відбулись 1896 року в Афінах. У подальшому кожна країна, що проводила наступні Ігри, доручала своїм музикантам написати новий ексклюзивний гімн. Так відбувалося до проведення Літніх Олімпійських ігор 1960 року в Римі. 1958 року МОК на 55-й сесії в Токіо затвердив Олімпійських гімн Самараса на вірші Паламаса офіційним олімпійським гімном. Відтоді цей гімн виконується щоразу під час церемонії відкриття Ігор.

Номер слайду 8

Лаврова гілка

Номер слайду 9

Олімпійські медалі

Номер слайду 10

Олімпійський салют

Номер слайду 11

Олімпійські талісмани

Номер слайду 12

Олімпійська емблема

pptx
Додано
23 березня 2023
Переглядів
955
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку