Опис досвіду " В моєму серці Англія". Презентація

Про матеріал
Матеріали можуть бути використані в позакласній роботі з англійської мови. Це дебати, засідання літературного гуртка,фестивалі англійської поезії, пошук друзів за кордоном. Вся ця робота може проводитися в рамках європейської інтеграції.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

« В моєму серці - Англія»Творча діяльність вчителя англійської мови Селидівської загальноосвітньої гімназії Чернової Світлани Євгенівни.

Номер слайду 2

“To keep progressing, you mustlearn, commit and do – learn,commit and do – and learn,commit and do all over again” (Stephan R. Covey)

Номер слайду 3

Інноваційні технології,як запорука поглибленого вивчення англійської мови. Однією з форм інтерактивної технології є дебати. Це одна з форм позаурочної роботи або нестандартного уроку із учнями, які мають достатньо високий рівень. Дебати приваблюють мене, бо це пошук, експерименти, дослідження. Вони створюють оптимальні умови для розвитку учня, стимулюють бажання ще глибше вивчити англійську мову. Теми дебатів які проведено: «Computer or TV», «Why to many one – child families», «Роль жінки в нашому суспільстві», «Interesting jobs».

Номер слайду 4

Робота в Євроклубі передбачає безліч прийомів і вправ, які відповідають комунікативному підходу. Учасники Євроклубу 7 (11) клас приймали участь у міському фестивалі «Разом мі єдині», де вони демонстрували Англію і одержали подяку міського відділу освіти .

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Використання ігрових технологій – це один з найбільш ефективних прийомів реалізації комунікативних принципів навчання іноземної мови. Наприклад, імітаційна гра. Під час заняття імітується діяльність подій, конкретна робота людей, умови, в яких відбувається подія на уроці «Travelling Around London».

Номер слайду 7

Зустріч з Шекспіром

Номер слайду 8

Учні приймали участь у відкритому міському заході, а потім у обласному конкурсі «Шекспір навіки» .

Номер слайду 9

Пошук партнерів за кордоном. В гімназії створена творча група з учнів 10 і 11 класів, мета якої вести електроне листування з партнерами з Польщі, Канади, США і інших країн та пошук партнерів для створення проектів з орієнтуванням школярів загальнолюдські та національні ідеали

Номер слайду 10

Ведеться переписка з Феліксом Дунашсименту, який навчається в США в штаті Кентукі. Встановлено зв'язок з викладачем польського університету, а також з викладачем школи Hight School Wailing Carol, де запропонували роботу над проектом «Проблеми навчання українців за кордоном».

Номер слайду 11

ALONA NAD25 YEARSFROM POLANDDEPARTMENT OF ENVIRONMENTAL ENGINEERING AND MINERAL PROCESSING FACULTY OF MINING AND GEOENGINEERING AGH UNIVERSITY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 30-059 KRAKÓW, A. MICKIEWICZA AV. 30, POLAND, PAV. A1, R. 3.6 TEL (PHONE): +48 12 617 45 61 E-MAIL: ALONANAD@AGH. EDU. PL

Номер слайду 12

Учні приймають активну участь в роботі в науковому товаристві «Гімназист»:«Міжнародний етикет»«Гарі Поттер і секрети таємничої кімнати» «Здоров’є і харчування» «Традиції і обряди в історії США»;

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Здоров’я і харчування» ;«Традиції і обряди в історії США» «Ідіоматичні вирази в англійській мові» «Освіта в Канаді»

Номер слайду 15

pptx
До підручника
Англійська мова (9-й рік навчання, рівень стандарту) 10 клас (Карпюк О.Д.)
Додано
1 листопада 2019
Переглядів
815
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку