Основні структурні елементи веб-квесту

Про матеріал

Ця освітня технологія спирається на такий підхід до навчання, в процесі якого відбувається конструювання нового. Відповідно до даного підходу, вчитель стає не урокодателем, а консультантом, організатором і координатором проблемно-орієнтованої, дослідницької, навчально-пізнавальної діяльності учнів. Учителем створюються умови для самостійної розумової та творчої діяльності учнів і підтримується їх ініціатива. У свою чергу, учні стають рівноправними «співучасниками» процесу навчання, поділяючи зі своїм учителем відповідальність за процес і результати навчання.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Основні структурні елементи веб-квесту. Підготувала:вчитель англійської мови. Гаценко Н. В.«Хто стоїть на місці, той відстає. А хто не хоче відставати, мусить рухатися вперед, і не зупинятися, досягнувши вершини, а підійматися вище.

Номер слайду 2

Поняття веб - квесту. Квест - пригодницька гра. Навчальний веб – квест – виконання нестандартних завдань з максимальним використанням можливостей мережі Інтернет. Веб-квест - це технологія орієнтована на учнів, занурених у процес навчання, яка розвиває їх критичне мислення.

Номер слайду 3

Основніи елементи Веб - квесту

Номер слайду 4

Вступ. Провести підготовчу роботу, Ознайомити учнів із темою, Сформулювати основну проблему.(вказуються терміни проведення роботи і надається вихідна ситуація або завдання)

Номер слайду 5

Посилання на ресурси в мережі, виконання завдання. Ця стадія веб-квесту має найбільший розвивальний потенціал: При пошуку відповідей на поставлені питання удосконалюється критичне мислення, Удосконалюється уміння порівнювати і аналізувати, класифікувати об'єкти і явища, Розвивається вміння мислити абстрактно. (електронні адреси, тематичні форуми, книги або методичні посібники з бібліотечних фондів)

Номер слайду 6

Поетапний опис процесу виконання завдання

Номер слайду 7

висновки (оформлення результатів) Форми представлення результатів квесту

Номер слайду 8

Оцінювання результатів

Номер слайду 9

Рекомендації до проведення веб-квесту

Номер слайду 10

Веб-квест, який був реалізований. Платформа розміщення завдань квесту - Запо. Вікі

Номер слайду 11

Організація проведення квесту

Номер слайду 12

Приклади завдань веб-квесту

Номер слайду 13

Оцінювання завдань

Номер слайду 14

Приклади веб-квестівhttps://sites.google.com/site/magn8kl/ - веб-квест “Магнитные явления”https://sites.google.com/site/muzandfiz/vvedenie - Проект-Web-квест "Музыка или физика. Физика или музыка"

Номер слайду 15

Нехай кожна сходинка успіху приведе вас до щастя, Будьте господарями свого життя і своїх думок. Бажаю успіхів у подоланні сходинок до впровадження квест – технологій

Номер слайду 16

Дякую за увагу !!!

pptx
Додано
15 січня 2018
Переглядів
1300
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку