Перелік запитань
для тестового опитування з теми:
«Приготування гарячих напоїв»
№ п/п |
Запитання |
Текст відповіді |
Відповідь |
1 |
Для заварювання чаю використовують воду… |
|
-
+
- |
2 |
Чай настоюють: |
|
-
-
+ |
3 |
Колір чаю залежить від… |
|
-
+
- |
4 |
Тонізуючими речовинами чаю є: |
|
+
-
- |
5 |
Температура подачі холодного чаю: |
|
-
+
- |
6 |
Норма закладки сухого чаю на порцію (200мл) |
|
-
-
+ |
7 |
Термін реалізації завареного чаю |
|
+
-
- |
8 |
Кавові зерна підсмажують при температурі: |
|
+
-
- |
9 |
Норма закладання на одну порцію меленої кави становить: |
|
-
+
- |
10 |
До кави по-віденськи входять: |
|
+
-
-
|
11 |
Колір кави змінюється під час обсмажування у результаті: |
|
-
+
- |
12 |
До кави по-варшавському додають: |
|
-
-
+ |
13 |
Подаючи, до кави – глясе кладуть |
|
+
-
-
|
14 |
Каву по-турецьки готують: |
|
-
+
- |