Перевірочні тести для самоконтролю та визначення рівня знань учнів на уроках виробничого навчання з теми: "Приготування заварного тіста " для учнів професії "Кондитер"

Про матеріал
Перевірочні тести для самоконтролю та визначення рівня знань учнів на уроках виробничого навчання з теми: "Технологія приготування заварного тіста та виробів з нього" для учнів професії "Кондитер"
Перегляд файлу

Тема: « Технологія приготування заварного тіста та виробів з нього»

 

  1. Для заварного тіста кількість сильної клейковини у борошні становить:
  1. 28 – 36%
  2. 26 – 32%
  3. 20 – 28%

2. Вологість заварного тіста становить:

  1. 75%
  2. 60%
  3. 53%
  1. . Для заварного тіста заварку охолоджують до температури:
  1. 65 -70℃
  2. 60 - 65℃
  3. 50 - 55℃

4. В заварне тісто після заварки борошна додають:

  1. маргарин
  2. яйця
  3. жовтки яєць
  1. Під час випікання заварного напівфабрикату всередині утворюється:
  1. порожнина
  2. клейковина
  3. піна
  1. Заварне тісто для випікання напівфабрикатів:
  1. нарізають на смужки
  2. відсаджують з кондитерського мішка
  3. намотують на металеві заготовки
  1. Під час випікання напівфабрикатів із заварного тіста кондитерський лист змащують:
  1. водою
  2. олією
  3. посипають борошном
  1. Температура випікання виробів із заварного тіста:
  1. 180 - 200℃
  2. 190 - 200℃
  3. 190 - 210℃
  1. Після випікання вироби слід охолодити до температури:
  1. 26 - 28℃
  2. 20 - 22℃
  3. 14 - 16℃
  1.  Напівфабрикат із заварного тіста значного об'єму, сильно розтрісканий, назвіть причину:
  1. вчасно не знизили температуру випікання
  2. недостатній час випікання
  3. зарано знизили температуру випікання
  1.   Напівфабрикат із заварного тіста розпливчастий, без порожнини всередині, назвіть причину:
  1. надто густе тісто, понижена температура випікання
  2. рано відкрили піч і рухали листи
  3. рідка консистенція тіста, борошно зі слабкою клейковиною, листи сильно змащені жиром
  1.  Випечені вироби із заварного тіста прилипли до листа, назвіть причину:
  1. понижена температура випікання
  2. листи не змащені жиром
  3. недостатній час випікання

 

 

 

 

 

 

Тема: «Технологія приготування заварного тіста та виробів з нього»

 

 

№ тесту

Правильна

відповідь

№ тесту

Правильна

відповідь

       1

       а

       7

       б

       2

       в

       8

       в

       3

       б

       9

       б

       4

       б

       10

       а

       5

       а

       11

       в

       6

       б

       12

       б

 

 

docx
Додано
6 травня 2020
Переглядів
1065
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку