Перша річниця початку визволення українських земель

Про матеріал
Минає рік, як українці показали самі собі і всьому світу, що Україна може і буде перемагати. Саме навесні 2022 року почалося звільнення наших північних територій.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Перша річниця початку визволення українських земель

Номер слайду 2

Минає рік, як українці показали самі собі і всьому світу, що Україна може і буде перемагати. Саме навесні 2022 року почалося звільнення наших північних територій. Єдність українців забезпечила успіх захисту держави з перших годин. Вигравши битву за Київ, було захищено і державне життя України. Звільнивши північ, стало зрозуміло, що окупантів можна вигнати.

Номер слайду 3

Впродовж березня вже 10 українських міст указом Президента нагороджено відзнакою “Місто-Герой України” з метою відзначення подвигу, масового героїзму та стійкості громадян, виявлених у захисті свої міст під час відсічі збройної агресії рф проти України. Харків, Херсон, Чернігів, міста Донеччини - Волноваха та Маріуполь, Охтирка на Сумщині та передмістя Києва — Гостомель, Буча та Ірпінь, що взяли на себе головний удар атаки ворога на столицю.

Номер слайду 4

За незламність та безперервний опір, 24 березня 2022 року Указом Президента України місту Миколаїв присвоєно почесну відзнаку Місто-герой України.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

ІРПІНЬ

Номер слайду 7

ГОСТОМЕЛЬ

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Харківщина. Сили оборони України на початку вересня провели успішний контрнаступ на Харківщині.14 вересня президент Володимир Зеленський заявив, що Харківська область майже повністю звільнена від російських військових. За даними британської розвідки, українська армія розгромила на Харківщині 1 гвардійську танкову армію РФ. Понад п’ять місяців близько 150 тис. українців жили перебували в окупації.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Далі був острів Зміїний…

Номер слайду 14

Номер слайду 15

ДМИТРО КОЦЮБАЙЛО

Номер слайду 16

ДЕНИС ПРОКОПЕНКО

Номер слайду 17

Херсон. Звільнення Херсона (11 листопада 2022) — відвоювання Збройними силами України міста Херсона та інших районів Херсонської області та частини Миколаївської області на правому березі Дніпра, тоді як збройні сили РФ Сили відійшли на лівий берег. Події стали результатом південного контрнаступу України у 2022 році під час російського вторгнення в Україну у 2022 році.

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Важливо пам'ятати, що на цьому перелік не закінчується. Фактично в усіх наших містах і селах, куди заходила окупаційна армія, бачимо звірства, які скоювалися проти людей. Тому ми прагнемо звільнити усю нашу землю, бо не можемо залишити жодного населеного пункту в російській неволі, бо це означає для наших людей те саме, що світ побачив спочатку в Бучі, а потім у решті міст і сіл після вигнання окупанта. Ми пам'ятаємо подвиги Героїв. І людей, і цілих міст.

Номер слайду 21

Благодійний фонд «Повернись живим» Цей фонд активно функціонує ще з 2014 року, тому в переддень повномасштабного вторгнення на його рахунок небайдужі українці надіслали 48 млн гривень. Відтоді, донатити на потреби армії стало традиційним ритуалом після отримання зарплати. Кожен небайдужий активно долучається до зборів цього фонду. Тож наприкінці липня загальна сума української народної допомоги нашій армії склала 4 млрд грн. І це лишень чек одного з фондів. Діяльність фонду Повернись живим. Основним напрямком діяльності фонду є закупівля тактичного обладнання для наших воїнів: тепловізори, засоби захисту, квадрокоптери й авто, засоби розвідки та вогневої протидії. Відтак, на службі у воїнів ЗСУ вже з’явилися: Байрактар TB2 з трьома ударними безпілотниками, 25 безпілотних комплексів Лелека-100,20 комплексів PD-2, до яких входять 20 безпілотників та наземних станцій до них.

Номер слайду 22

Благодійний фонд Сергія Притули. Раніше Сергій Притула був телеведучим та політиком, однак сьогодні він —  повелитель “народного Байрактара” та володар космічних очей. Офіційно свою волонтерську діяльність він оформив у 2020 році, хоч і раніше активно допомагав армії. Сергій вигадує креативні ініціативи, щоб привернути увагу людей та стимулювати їх допомагати, що особливо цінно в такий період. 

Номер слайду 23

Проєкт Олександра Педана «Знай своїх» про волонтерів

Номер слайду 24

You. Tube-проєкт стендаперів «Культурна оборона» під час стрімів збирають кошти на потреби різних підрозділів, мандрують містами України,пропонуючи за донати цікаві подарунки від відомихукраїнців, брендів, поштові марки тощо

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Любіть Україну у сні й наяву, вишневу свою Україну. Нема на світі України, Немає другого Дніпра. Здобуде перемогу Україна,повернуться Герої до рідні!Ми Україну не здамо,вона у нас одна!

Номер слайду 27

Ірпінь. Буча. Миколаїв. Гостомель. Харків. Охтирка. Чернігів Маріуполь. Херсон. Волноваха

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Деденок Вікторія Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
20 квітня 2023
Переглядів
267
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку