Петриківський розпис - відгук на рідкісну за багатством та щедрістю природу

Про матеріал

Проект з образотворчого мистецтва для учнів 7 класу за темою «Петриківський розпис»

Учні на уроках та в позачерговий час спробують навчитися самостійно здобувати інформацію, обробляти її, проведуть дослідження, дадуть відповідь на поставлене в проекті запитання. Діти проаналізують, порівняють результати своїх досліджень.

Створять веб-сторінку, на якій зможуть розмістити свої розповіді. Навчаться виступати перед аудиторією.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Петриківський розпис - відгук на рідкісну за багатством та щедрістю природу Навчальний предмет: образотворче миистецтво Клас: 7 Автор: Цвіток Віта Борисівна

Номер слайду 2

Стислий опис Проект з образотворчого мистецтва для учнів 7 класу за темою «Петриківський розпис» Учні на уроках та в позачерговий час спробують навчитися самостійно здобувати інформацію, обробляти її, проведуть дослідження, дадуть відповідь на поставлене в проекті запитання. Діти проаналізують, порівняють результати своїх досліджень. Створять веб-сторінку, на якій зможуть розмістити свої розповіді. Навчаться виступати перед аудиторією.

Номер слайду 3

План проекту Учні досліджують змінення кольорової гами творів петриківського розпису Порівняють зображувані художниками мотиви Розкриють різні підходи у зображенні натури майстрів петриківського розпису

Номер слайду 4

Ключове питання Звичайний малюнок, чи витвір мистецтва?

Номер слайду 5

Тематичні питання: Де і чому виник Петриківський розпис? Хто був засновником Петриківського розпису? Які мотиви зображували художники в Петриківському розписі? Які кольори переважають в художніх творах Петриківських майстрів?

Номер слайду 6

Змістові питання Кого вважають організатором школи Петриківського розпису? Чим відрізняються малюнки перших художників і сучасних майстрів? Які види орнаменту використовують художники?

Номер слайду 7

Приклади учнівських робіт Учнівська презентація (Power Point) Учнівська публікація (Publisher) Учнівський веб-сайт (Publisher)

Номер слайду 8

Ресурси на інформаційні матеріали Дидактичні матеріали Тест (MS WORD) Кросворд (MS EXCEL) МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ Оцінювання учнів

Номер слайду 9

Засоби оцінювання: Оцінювання презентації Оцінювання публікації Оцінювання веб-сайту

ppt
Додав(-ла)
Цвіток Віта
Додано
30 серпня 2018
Переглядів
993
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку