Пезентація тижня зарубіжної літератури

Про матеріал

Презентація тижня зарубіжної літератури і російської мови,проведеного в школі.Мета проведення тижня - формування широкої читацької компетенції учнів,розвиток їхніх духовно-ціннісних орієнтирів та естетичних потреб,виховання особистості, здатної поціновувати явища класичної і сучасної культури.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тиждень зарубіжної літератури та російської мови. Вчитель: Заруцька Г.І.

Номер слайду 2

Тиждень зарубіжної літератури і російської мови в школі – цеінтегрований комплекс навчаль​но-виховних заходів з предмета, спрямований на закріплення, збагачення та поглиблення знань учнів із зарубіжної літератури і російської мови.

Номер слайду 3

Головні завдання проведення предметного тижня із зарубіжної літератури і російської мови:популяризація зарубіжної літератури як шкільного предме​та і суміжних з нею дисциплін;​ розвиток інтересу учнів до читання; поглиблення і поширення знань учнів з предмета; сприяння розвитку читацької культури учнів;​ виявлення літературно обдарованих дітей; організація неформального учнівського спілкування, спри​яння самоствердженню та самоорганізації учнів;​ розвиток самостійної творчої діяльності учнів; обмін досвідом, поповнення методичної скарбнички педа​гогів.

Номер слайду 4

У рамках тижня було заплановано ряд заходів, метою яких стало: поглибити знання школярів про зарубіжних письменників, викликати в учнів інтерес до читання, організувати пошукову і самостійну роботи учнів за визначеними темами.

Номер слайду 5

Понеділок1.«Хвилина інформування» - учнів 5-11 класів.2. Віртуальна подорож «Зарубіжні письменники і Україна» . Учні 7-9 класів познайомились з характерними особливостями розвитку української теми в зарубіжній літературі : а) українське коріння зарубіжних письменників; б) особисті контакти зарубіжних письменників з Україною; в) історичні, українські національні мотиви у творчості письменників світової літератури.

Номер слайду 6

Вівторок. Гра – подорож в країну казок Гра ставить умови пошуку, пробуджує інтерес до перемоги, отже, діти прагнуть бути швидкими, винахідливими, чітко виконувати завдання, дотримуючи правил гри. Казкові герої завітали до учнів 5 класу. Вони допомогли дітям поглибити і розширити знання про казку.

Номер слайду 7

Середа1. Відбулося святкове дійство - «Кохати – значить жити» до Дня святого Валентина для учнів 5-11 класів. 2. Виставка малюнків «Читаємо-малюємо». Учнів 5-10 класів.

Номер слайду 8

Четвер1. Ерудит – шоу любителів російської мови для учнів 7-9 класу.2. Турнір знавців зарубіжної літератури та “Морська подорож країною Лінгвінія” для учнів 5-6 класів.

Номер слайду 9

П’ятниця 1. Оформлення інформаційно-тематичного змінного куточка “Дерево пізнання”. 2. Підведення підсумків тижня зарубіжної літератури.  

Номер слайду 10

Завершено оформлення інформаційно-тематичного змінного куточка “Дерево пізнання”.

Номер слайду 11

Щиро дякую за творчу допомогу , підтримку вчителям-колегам ,за активну участь учням !Творчих успіхів всім!

pptx
Додано
31 березня 2018
Переглядів
2143
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку