Підсумкова презентація з хімії:Охорона навколишнього середовища

Про матеріал
Навколишнє середовище-це середа проживанная та діяльності людства, оточуючого людину. Ми самі создаємо оточення та повинні підтриувати його у стані рівноваги між людиною та природою. Тому що якщо буде діссбаланс, то тоді ми порушимо стосунки і жити стане набагато складніше
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підсумкова презентація з хімії: Охорона навколишнього середовища

Номер слайду 2

Що таке навколишнє середовище?Навколишнє середовище-це середа проживанная та діяльності людства, оточуючого людину. Ми самі создаємо оточення та повинні підтриувати його у стані рівноваги між людиною та природою. Тому що якщо буде діссбаланс, то тоді ми порушимо стосунки і жити стане набагато складніше.

Номер слайду 3

Як та які наслідки має відсутність охорони навколишнього середовища?Як я вже говорив у попередньому слайду, якщо ми будемо створювати дісбаланс у природі, то ми будемо накарані природою. Наприклад, наше нехтування видобутком корисних копалин, призвело нас до винищення деяких природних комплексів. Також занадто велике виділення газів повітря призвело до забруднення повітря, що є дуже шкідливим для нашого организму.

Номер слайду 4

Як потрібно охороняти навколишнє середовище?На мою думку, щоб захистити навколишнє середовище потрібно вжити заходи. Такі як: зменшити виділення шкідливих газів на природу, зменшити використання пластику, зменшити вирубання лісів. Обов’язковість додержання екологічних стандартів нормативів та лімітів використання природних ресурсів. Збереження просторової та видової різноманітності і цілісності природних комплексів.

Номер слайду 5

Відповідальність за правопорушення екологііЮридична відповідальність в галузі екологічної безпеки є вчинення екологічного правопорушення. У ст.68 виокремленні такі види порушень: порушення прав громадян на екологічно безпечне навколишнє природне середовище; порушення норм екологічної безпеки; порушення екологічних вимог при проектуванні, розміщенні, будівництві, реконструкції,експлуатація та ліквідації підприємств, споруд. Адміністративна відповідальність є самостійним різновидом юридичної відповідальності. У Кодексі закріплені кілька складів правопорушень, такі як: порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення; порушення порядку здійснення викидів забруднюючих речовин; порушення правил і норм ядерної та радіаційної безпеки.

pptx
Пов’язані теми
Хімія, 9 клас, Інші матеріали
Додано
17 травня 2021
Переглядів
1058
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку