Підсумокові заняття в гуртках "Український оберіг"

Про матеріал
Моніторинг теоретичних знань та практичних навичок у дистанційному форматі. Участь у міжнародних, всеукраїнських онлайн виставках і конкурсах. Опанування нових технік при виконанні виробів: апсайклінг, об'ємна аплікація. Співпраця з батьками, вчителями загальних освітніх закладів, майстрами.
Перегляд файлу

                              Підсумкові заняття в гуртках “Український оберіг”.

     Підсумкові заняття у травні пройшли у групах №3 (початковий рівень навчання) на базі ЗОШ №10 та №4 (основний рівень першого року навчання) на базі ЗОШ №9. Групи №1 і №2 (основний рівень навчання) склали залікові іспити на базі ПДЮ.

     Моніторинг теоретичних знань та практичних навичок і вмінь пройшов успішно, незважаючи на складні умови навчання під час пандемії. Заняття проходили у очному та дистанційному форматі. Під час простою теми, згідно навчального плану, вихованці гуртка опанували частково самостійно, за допомогою батьків і керівника гуртка.

     Початківці зацікавлено працювали над такими темами: “Види сувенірів”, “Вітальні листівки”, “Фон та  декоративні деталі і модулі для площинного і об’ємного панно”. Підняли рівень майстерності гуртківці основного рівня навчання і активно приймали участь у Всеукраїнських та Міжнародних  онлайн-конкурсах і фестивалях. Вдало давалися теми:  “Розробка ескізів, візерунку виробів”, “Створення об’ємних листівок і картин”, які вимагали дуже ретельно і акуратно застосувати техніку оздоблення виробів природним матеріалом (зернятко, насіння, сухі квіти та рослини). З любов’ю до рідної природи навчалися вирішувати екологічні питання. Нові техніки апсайклінгу прийшлися до вподоби гуртківцям. Весело використовували втор сировину у творчої діяльності. В хід йшли пластикові пляшки та кришки, диски,  паперові втулки, тощо. Авторські вироби за власним задумом виглядали креативно.

     Старші гуртківці отримали 11 нагород:  6 Дипломів 1 ступені, 3 Диплома 2 ступені, 2 Диплома 3 ступені  у Всеукраїнському онлайн виставці-конкурсу “Талановиті! Наполегливі! Успішні!” і у Всеукраїнському екологічному онлайн-конкурсі декоративно-прикладного мистецтва  “Друге життя”, а початківці активно приймали участь і, разом зі гуртківцями-інструкторами, пройшли відбірковий етап у Міжнародному фотоконкурсу “ Мир закладів позашкільної освіти” та 11 вихованців отримали іменний банер разом з керівником гуртка. Вітаємо переможців!

     Дякую вам, мої дорогі гуртківці і вчителі ЗОШ№ 9, 10, батьки за творчу співпрацю і задоволення від нашого спілкування під час навчального процесу.

                                                        З повагою, Людмила Олександрівна Калніньш.

docx
Додано
6 березня 2023
Переглядів
137
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку