ПИТАННЯ ДЛЯ ПОВТОРЕННЯ
з теми «Приготування страв з м’яса сільскогосподарської птиці та субпродуктів»
Страви з січеного натурального м’яса і котлетної маси
-
Які види теплової обробки використовують при приготуванні страв з січеного м’яса?
-
Як визначити за органолептичними ознаками готовність смажених виробіві з січеного м’яса?
-
Які гарніри подають до страв з січеного м’яса?
-
Як готують і подають біфштекс січений?
-
Назвати три способи подачі біфштекса січеного.
-
Як готують і подають січеники полтавські?
-
Які особливості приготування січеників полтавських?
-
Як готують і подають шніцель натуральний січений?
-
Як готують биточки по- селянському?
-
Назвати особливості подавання биточків по- селянському.
-
Які страви готують з котлетної м’ясної маси?
-
Як готують котлети, биточки, шніцель з котлетгої м’ясної маси?
-
Які соуси подають до страв з котлетної м’ясної маси?
-
Як готують і подають зрази січені?
-
Який фарш можна приготувати для зраз січених?
-
Які вимоги до якості страв з січеної маси?
-
Які види теплової обробки використовують при приготуванні тюфтельок?
-
Який гарнір подають до тюфтельок?
-
З якими соусами подають тюфтельки?
-
З якими фаршами готують рулет м’ясний?
-
Як готують і подають рулет м’ясний з макаронами?
-
При якій температурі запікають рулет м’ясний?
-
При якій температурі подають страви з січеного м’яса?
-
Які вимоги до якості тюфтельок. рулету?
-
Який термін реалізації страв з котлетної маси?
Страви з субпродуктів
-
Які правила варіння язика, серця, мозку?
-
Як правильно обчистити зварений язик?
-
З якими соусами подають варені язик, серце, мозок?
-
Як готують і подають печінку смажену з цибулею?
-
Як приготувати битки з печінки?
-
З якими гарнірами подають битки з печінки, печінку смажену?
-
Як приготувати печінку по – строганівськи?
-
Як приготувати мозок смажений у фритюрі?
-
Які вимоги до якості страв з субпродуктів?
-
Який термін зберігання страв з субпродуктів?