Планування Фізична культура для 2 класу НУШ на 1 семестр 2 години на тиждень

Про матеріал
Планування Фізична культура для 2 класу НУШ на 1 семестр 2 години на тиждень
Перегляд файлу

 

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

2 години на тиждень

1 семестр

              Тема уроку

   Дата

Примітки

1

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Життєво важливі способи пересування людини. Загальнорозвивальні вправи. Вправи для формування правильної постави. Рухливі ігри.

01.09

 

2

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Ранкова гімнастика, фізкультхвилинки. Різновиди ходьби. Вправи для формування правильної постави. Рухливі ігри.

03.09

 

3

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Загальнорозвивальні вправи (ЗРВ)  . Різновиди бігу. Повторення правил в рухливих іграх. Рухливі ігри та естафети. Дотримання правил гри.

08.09

 

4

Правила безпечної поведінки під час рухливих ігор та естафет. Різновиди ходьби та бігу. Рухливі ігри та естафети. Дотримання правил гри.

10.09

 

5

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури Вправи для формування правильної постави. Рухливі ігри та естафети для розвитку фізичних якостей.

15.09

 

6

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури Виконання різних ролей в ігрових ситуаціях. Спільні рішення на користь команди. Комплекс вправ ранкової гімнастики.

17.09

 

7

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Рухова та ігрова діяльність під час відпочинку. Позитивний вплив природного середовища на стан здоров’я. Рухливі ігри під час  екскурсій.

22.09

 

8

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Рухова та ігрова діяльність під час відпочинку. Позитивний вплив природного середовища на стан здоров’я.Рухливі ігри під час відпочинку.

24.09

 

9

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Різновиди ходьби. Виконання різновидів ходьби. Рухливі ігри .

29.09

 

10

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Виконання різновидів ходьби. Рухливі ігри під час прогулянок, екскурсій, відпочинку.

01.10

 

11

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Комплекси фізичних вправ ранкової гігієнічної гімнастики, фізкультурної паузи. Рухливі ігри.

06.10

 

12

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Комплекси фізичних вправ ранкової гігієнічної гімнастики, фізкультурної хвилинки. Рухливі ігри.

08.10

 

13

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Комплекси фізичних вправ ранкової гігієнічної гімнастики, фізкультурної хвилинки і фізкультурної паузи. Рухливі ігри.

13.10

 

14

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Комплекси фізичних вправ ранкової гігієнічної гімнастики, фізкультурної хвилинки і фізкультурної паузи. Рухливі ігри.

15.10

 

15

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Комплекс фізичних вправ ранкової гігієнічної гімнастики.ЗРВ без предметів.  Стрибки зі скакалкою. Рухливі ігри .

20.10

 

16

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Комплекс вправ фізпаузи. Стрибки зі скакалкою. Естафети.

22.10

 

17

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Рухова та ігрова діяльність. Рухливі ігри під час навчання і відпочинку. Виконання різних ролей в ігрових ситуаціях. Дотримання правил гри.

03.11

 

18

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Рухова та ігрова діяльність. Рухливі ігри під час навчання, екскурсій, відпочинку.Рухова та ігрова діяльність. Дотримання безпечної поведінки під час ігор та розваг.

05.11

 

19

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Танцювальна аеробіка. Рухливі ігри.ЗРВ імітаційного характеру. Танцювальна аеробіка. Рухливі ігри.

10.11

 

20

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Танцювальна аеробіка. Рухливі ігри.Біг із високим підніманням стегна. Правила чесної гри, вміння вигравати і програвати гідно.

12.11

 

 

21

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Біг із різних вихідних положень. Ходьба у напівприсіді і присіді. Рухливі ігри Біг із закиданням гомілок. Ходьба на пальцях,  п’ятах. Рухливі ігри

17.11

 

22

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Біг із різних вихідних положень. Ходьба у напівприсіді і присіді. Рухливі ігри Біг зі зміною напрямку руху. Ходьба із високим підніманням стегна. Звіроаеробіка.

19.11

 

23

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Ознайомлення із зимовими видами спорту. Зимові рухливі ігри.Стрибки із  поворотами та просуванням уперед. Рухливі ігри.

24.11

 

24

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Ознайомлення із зимовими видами спорту. Зимові рухливі ігри.Загартування як засіб зміцнення здоров’я. Рухливі ігри та естафети.

26.11

 

25

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Вправи з вихідних положень.  Дитячий фітнес : крок польки. Стрибки з просуванням уперед,  з поворотом на місці. Різновиди ходьби на підвишеній опорі.

01.12

 

26

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. Вправи з вихідних положень .  Дитячий фітнес : крок польки. ЗРВ з предметами. Перелізання через перешкоду висотою від 80 до 100 см різними способами.

03.12

 

27

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. ЗРВ імітаційного характеру. Крок польки. Вправи з виконанням упорів , висів. Елементи акробатики.

08.12

 

28

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. ЗРВ імітаційного характеру. Крок польки. Лазіння по горизонтальній та похилій гімнастичній лаві. Групування,  перекати в групування.

10.12

 

29

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. ЗРВ для формування постави. Перекладання та захоплення дрібних предметів пальцями ніг. Елементи акробатики: перекид боком та вперед. Лазіння по горизонтальній та похилій гімнастичній лаві.

15.12

 

30

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури. ЗРВ для формування постави. Елементи акробатики: стійка на лопатках із зігнутими та прямими ногами. Елементи акробатики: перекид боком та вперед. Лазіння по горизонтальній та похилій гімнастичній лаві.

17.12

 

31

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури.Виконання базових рухів, характерних для різних видів спорту.Дотримання безпечної поведінки під час виконання фізичних вправ. Рухливі ігри.

22.12

 

32

Інструктаж з БЖ на уроках фізкультури.Виконання базових рухів, характерних для різних видів спорту. Дотримання безпечної поведінки під час виконання фізичних вправ. Рухливі ігри.Підсумковий урок за семестр

24.12

 

                                                                                ПОГОДЖЕНО :

                                                                                        Заступник директора

                                                                                                       з навчально – виховної роботи

                                                                                                       ___________О. В. Мартиненко

 

doc
Додано
15 вересня 2020
Переглядів
2750
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку