Планування роботи творчої групи з впровадження ІКТ в навчально-виховний процес

Про матеріал
Презентація містить шаблон плану роботи творчої групи вчителів з впровадження ІКТ в навчально-виховний процес, також додано перелік питань , що розглядались на засіданнях з можливістю внесення відповідних змін.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Матеріали роботи Творчої групи вчителів-предметників СЗШ …

Номер слайду 2

Тема над якою працює творча група: Впровадження ІКТ у навчально – виховний процес

Номер слайду 3

Мета створення групи : активізація творчої професійної діяльності, стимулювання безперервної фахової освіти, підвищення відповідальності за результати навчання та виховання учнів, впровадження ІКТ у роботу школи, пошук ефективних шляхів їх застосування в масову практику.

Номер слайду 4

Склад творчої групи

Номер слайду 5

План роботи : I Засідання Аналіз роботи учителів з питань впровадження ІКТ за минулий навчальний рік. ( всі члени групи) Вхідне анкетуваня ( ) Використання ІКТ в проекній діяльності учителів та учнів початкової школі ( ) 4. «Веселкове» навчання – технологія впливу на процес здоров’язбереженості учнів початкових класів ( ) 5. Санітарно-гігієнічні вимоги до проведення занять з використанням ІКТ. Створення візиток учасників творчої групи за допомогою Microsoft Publisher

Номер слайду 6

План роботи : II Засідання Методичні рекомендації щодо використання інструментального комп'ютерного середовища для організації уроків у початковій та старшій школі (обмін досвідом). 2. Використання інтернет ресурсів, як джерела навчальних матеріалів у педагогічній діяльності (обмін досвідом). ( всі члени групи) 3. Специфіка викладання навчальних предметів з елементами використання ІКТ ( ) 4. Проектні технології з використанням ІКТ на уроках основ здоров’я ( ) 5. Практична робота: «Додатки Google»

Номер слайду 7

План роботи : III Засідання Проблеми використання ІКТ на уроках трудового начання ( ) Проектні технології з використанням ІКТ на уроках гуманітарного та природничо-математичного циклу ( ) Хмарні сервіси в загальноосвітніх закладах як чинники розвитку ІК-компетентності вчителів та учнів ( ) 4. Формування екологічної компетенції шляхом використання інтерактивних технологій на уроках природничо-математичного циклу ( ) 5. Інтернет-технології як частина загальної інформаційної культури ( )

Номер слайду 8

Графік роботи № засідання Дата проведення Місце проведення 1 2 3

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Музика Аліса Миколаївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Пов’язані теми
Педагогіка, Планування
Додано
23 жовтня 2019
Переглядів
1662
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку