Полігональне панно. Що ви думаєте про полігональний дизайн?

Про матеріал
Багато хто вважає, що полігональний дизайн виник у 3D-моделюванні, у контексті розвитку відеоігор. Але насправді його корені треба шукати дещо давніше – в ХХ столітті, коли популярним був експресіонізм. Художники, що були представниками цього напряму, навмисно уникали деталей. Їх зображення виходили дещо грубуватими.Зараз же ми завдячуємо митцям-експресіоністам за їх внесок у сучасне мистецтво та у цифрову графіку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Полігональне панно. Розробка:вчителя трудового навчання Стебко О.І. Роменської ЗОШ І-ІІІ ступенів №11

Номер слайду 2

ДЕЩО ПРО ПОЛІГОНАЛЬНИЙ ДИЗАЙНЩо ви думаєте про полігональний дизайн? Його часто можна зустріти у цифровому світі, і він є досить популярним. Його суть полягає у складані зображення з окремих геометричних фігур – полігонів. І чим їх більше – тим деталізованим та довершеним виходить зображення. Менша їх кількість, навпаки, робить картинку більш абстрактною.

Номер слайду 3

Багато хто вважає, що полігональний дизайн виник у 3 D-моделюванні, у контексті розвитку відеоігор. Але насправді його корені треба шукати дещо давніше – в ХХ столітті, коли популярним був експресіонізм. Художники, що були представниками цього напряму, навмисно уникали деталей. Їх зображення виходили дещо грубуватими. Зараз же ми завдячуємо митцям-експресіоністам за їх внесок у сучасне мистецтво та у цифрову графіку.

Номер слайду 4

Настінні панно служать оригінальною прикрасою і гарно увіллються в інтер'єри квартир, будинків, офісів, тематичних закладів, стильних магазинів і салонів. Зроблять будь-яку площу затишній, особливою і оригінальною. Такий предмет інтер'єру не залишиться без уваги. Також буде чудовим подарунком і запам'ятається надовго.

Номер слайду 5

Матеріал та інструменти, що використовується для виготовлення панно:1. Схема панно на папері.2. Дерев’яні шпажки, палички для кави.3. Клейові стрижні.4. Малярний скоч.5. Канцелярський ніж.6. Ножиці.7. Фарба аерозольна.

Номер слайду 6

ДЛЯ НАТХНЕННЯ

Номер слайду 7

Домашнє завдання: Оформити в зошиті організаційно-підготовчий етап2. Знайти в мережі інтернет та записати до зошита правила поводження з клейовим пістолетом, канцелярським ножиком, аерозольною фарбою.(по 3 пункти з кожного матеріалу чи інструмента)

Номер слайду 8

Джерела:https://ua.depositphotos.com/stock-photos/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%96%D0%BE%D0%BD%D1%96%D0%B7%D0%BC.html https://nakitel.com/blog/deshcho-pro-pol-gonalniy-dizayn/

pptx
Пов’язані теми
Технології, Презентації
Додано
10 жовтня 2023
Переглядів
486
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку