Портфоліо Мороз Євген Володимирович

Про матеріал
Портфоліо Мороз Євген Володимирович Розвиток інтересу до занять фізичною культурою та спортом за допомогою рухливих та спортивних ігор»
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Комунальний заклад освіти«Середня загальноосвітня школа №20» Дніпровської міської ради. Портфоліо. Мороз Євген Володимирович

Номер слайду 2

 Дата народження: 02.07.1986р. Освіта: Харківська державна академія фізичної культури та спорту. Спеціальність: «Олімпійський та професійний спорт» Кваліфікація: викладач фізичного виховання; тренер з тхеквондо. Педагогічний стаж: 5 років. Друга кваліфікаційна категорія.

Номер слайду 3

чемпіонатучемпіонату

Номер слайду 4

«Розбудити в серцях дітей любов до спорту»«Розвиток інтересу до занять фізичною культурою та спортом за допомогою рухливих та спортивних ігор»

Номер слайду 5

Формування навичок основних фізичних якостей. Реалізація особистісно- орієнтованого підходу у навчанні та вихованніСтворення умов для мотивації до занять фізичною культурою. Розвиток практичних навичок ведення здорового способу життя. Шляхи реалізації теми:

Номер слайду 6

Урок фізичної культури -основна форма організації фізичного виховання школярів

Номер слайду 7

Методи роботи. СтандартніНестандартніФронтальний. Позмінний. Потоковий. Круговий. КоловийІндивідуальний. Змагальний. Урок -змагання. Урок- вікторина. Урок- конкурс. Урок-концерт

Номер слайду 8

Спортивні та рухливі ігри відзначаються великою емоційністю, оскільки в них завжди є широкі можливості для виявлення особистих якостей, прояву ініціативи, викликання почуття задоволення,, створення доброго настрою, сприяння зміцненню дружби, та відчуття взаємодопомоги.

Номер слайду 9

Класифікація рухливих ігор

Номер слайду 10

Оздоровче : Освітнє Виховне Значення рухливих ігор у системі фізичного виховання. Сприяють гармонійному розвитку форм і функцій організму учнів; • формують правильну поставу; • загартовують організм; • підвищують працездатність; • зміцнюють здоров'я.формують рухові вміння і навички з бігу, стрибків, метання розвивають фізичні якості; формують основи знань з фізичної культури і спорту, валеології, народознавства, історії рідного краю ..виховують моральні та вольові якості учнів; виховують любов до рідного краю, традицій українського народу; виховують любов до систематичних занять фізичними вправами.

Номер слайду 11

Спортивно – масова робота. Свято Покрови. Відкриття шкільної спартакіади

Номер слайду 12

Туризм. Форма активного відпочинку , захоплююче заняття наповнене романтикою незвичайного способу життя

Номер слайду 13

Досягнення учнів нашої школиІІ місцеІ місце. Волейбол юнаки 2001 р.нІ місце. Стрітбол дівчата та юнаки 2002р.н. Баскетбол дівчата 2006р.н.. Баскетбол хлопці 2006р.нІІ місце

Номер слайду 14

Застосування рухливих та спортивних ігор, на мою думку, підвищує інтерес до уроків фізичної культури, запобігає перезавантаженню учнів, сприяє їхньому фізичному розвитку та руховій підготовленості.. Граючись, діти відчувають радість від реалізації своїх фізичних і розумових сил, що є невід’ємною умовою розвитку. Висновки

Номер слайду 15

pptx
Додано
6 червня 2022
Переглядів
275
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку