ПОРТФОЛІО вчителя фізичної культури

Про матеріал
«Формування стійкого інтересу учнів до занять фізичною культурою на уроках та в позаурочний час
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Комунальний заклад освіти«Середня загальноосвітня школа № 20»Дніпровської міської ради. ПОРТФОЛІОвчителя фізичної культури. КалюжноїТетяни Анатоліївни

Номер слайду 2

Дата народження: 07.01 1978 р. Освіта: повна вища,Дніпропетровський Державний Інститут Фізичної Культури і Спорту, 1991р. Спеціальність: Викладач фізичноговиховання і спорту. Педагогічний стаж: 14 років. Перша кваліфікаційна категорія. Калюжна. Тетяна Анатоліївна

Номер слайду 3

Мої досягнення- Майстер спорту зі спортивної акробатики;- Кандидат в майстри спорту зі спортивної гімнастики;- Учасниця Чемпіонату Світу зі спортивної акробатики;- Чемпіонка та призерка Чемпіонату України;- Багаторазова чемпіонка Дніпропетровська та Дніпропетровської області зі спортивної акробатики з видів:* стрибки на доріжці (КМС України);* парна акробатика, жіноча пара (МС України);* жіноча трійка (МС України).

Номер слайду 4

Педагогічне кредо: «Ніщо так не виснажує і не руйнує людину, як тривалафізична бездіяльність» Аристотель. Тема, за якою узагальнено досвід: «Формування стійкого інтересу учнівдо занять фізичною культурою на уроках та в позаурочний час»

Номер слайду 5

Мета дослідження – підвищення стійкого інтересу школярів до фізичного самовдосконалення як у системі організованих, так і самостійних занять фізичною культурою і спортом, що сприятиме фізичному розвитку, покращенню фізичного, психічного та соціального здоров’я.

Номер слайду 6

Принципи та шляхи реалізації формування стійкого інтересу до занять фізичною культурою та спортом. Принцип свідомості і активності Text. Принцип систематичності Принцип міцності Принцип доступності і індивідуалізації Принцип наочності

Номер слайду 7

Ігровий. Змагальний. Демонстративний. Словесний. Методи роботи на уроках фізичної культури

Номер слайду 8

Урок фізичної культури є головною формою роботи з фізичного виховання, на яких учні оволодівають програмним матеріалом і здобувають мінімум потрібних знань, умінь та навичок, що повинно забезпечувати їм найкращий розвиток, зміцнення здоров‘я. Планування уроків. Підготовча частина5-10 хв. Основна частина25-30 хв. Заключна частина3-5 хв.

Номер слайду 9

Спортивно-массова робота. Відкриття шкільної Олімпіади

Номер слайду 10

Туристичний зліт. Для дітей туризм - це форма активного відпочинку, яка робить дозвілля цікавим, різноманітним і пізнавальним. Таке проведення вільного часу впливає на визначення особистого стилю життя у майбутньому, залучає до певних життєвих цінностей і формує позитивне ставлення до власного здоров’я.

Номер слайду 11

Участь у спортивних змаганняхне лише зміцнює здоров’я учнів, а є засобом виховання характеру, регулювання емоцій. Під час змагань дитина вчиться узгоджувати свої інтереси та інтереси колективу, спільними зусиллями домагатися поставленої мети, відчувати себе частиною команди. 

Номер слайду 12

НЕМОЖЛИВО БУТИ ЗДОРОВИМ І ВСЕБІЧНО РОЗВИНЕНИМ БЕЗ СИСТЕМАТИЧНИХ ЗАНЯТЬ ФІЗИЧНОЮ КУЛЬТУРОЮ І СПОРТОМ! 

Номер слайду 13

Спортивна зала та спортивний майданчик

Номер слайду 14

pptx
Додано
5 червня 2022
Переглядів
4860
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку