Жартівлива добірка бажань, які могли б загадати вчителі у Новий рік.

Як правильно загадати бажання у новорічну ніч, щоб воно збулося? Як відомо, є кілька надзвичайно дієвих способів:

  1. Написати бажання на папірці, з'їсти його та запити шампанським.
  2. Написати бажання на папірці, спалити, попіл висипати у шампанське та випити його.
  3. Відчинити вікно та прокричати своє бажання у ніч.

І це тільки найвідоміші методи! А насправді їх безліч. Утім, жоден із них не подіє, якщо ви розгубитеся та не встигнете загадати своє бажання (адже часу на це не так багато!). Тому про список найбажаніших речей треба потурбуватися заздалегідь. А як відомо, бажання у всіх різні, але часто пов’язані з професійною діяльністю. Тож що б хотіли попросити у Діда Мороза, Санта Крауса чи Йоулупуккі наші вчителі?

Менше паперової роботи

Необхідність навчати дітей заважає вчителям писати численні звіти – про це не жартував тільки лінивий. Але у кожному жарті є часточка, а інколи навіть 80%, правди. Дійсно, паперів інколи стільки, що вчителя за ними і не видно! А це все час, вкрадений в учнів та власної родини. Тож побажаємо всі разом, щоб у наступному році все було інакше!

Більше вдячності від учнів та їхніх батьків

Інколи ані учні, ані їхні батьки не цінують те, що робить учитель. Та й що такого він робить? Просто виконує свою роботу. Але саме від цієї роботи залежать знання та майбутній успіх дитини! Про це часто забувають та не просто сприймають працю педагога як належне, а ще й принижують саму професію. На щастя, трапляється така прикрість не часто, але тим не менш, побажаємо вам у новому році лише розуміючих та вдячних учнів! І таких само батьків.

Більше позитивних емоцій

Будь-яка робота має приносити задоволення, але, на жаль, у ній є місце не тільки тільки позитиву, а й негативу. Новий формат звітності, довгі педради, атестація та сертифікація – все це аж ніяк не додає вчителям гарного настрою! Але ж так хочеться веселощів! Наприклад, замість педради влаштувати веселе свято на честь закінчення року, а батьківські збори провести  незвичайному форматі, або ж просто щоб канікули розпочалися раніше. Віримо, що Новий рік принесе з собою лише позитив!

Більше найвищих балів для учнів

Давайте чесно: ніхто зі вчителів не любить ставити погані оцінки. Адже це говорить не лише про вмотивованість самого учня, а і про якість роботи педагога. Тому всім хочеться, аби їхні учні отримували лише найвищі бали! На жаль, у реальності все не так добре і діти не завжди прагнуть навчатися… Тому бажаємо, щоб у наступному році всі ваші школярі та школярки продемонстрували найвищий рівень знань!

Більше натхнення

Учителі діляться з учнями знаннями та мотивують їх на навчальні досягнення. І при цьому нерідко забувають про себе. Не треба так! Не забувайте, що ви – неймовірні та варті всього найкращого! Отримуйте новий досвід, проходьте цікаві курси (не пов'язані з роботою, вона не втече!), виділіть час для хобі, побудьте разом із родиною та друзями, знайдіть час для релаксу – адже це все неймовірно важливо! Саме з таких моментів складається задоволення життям і собою, і саме тоді приходить натхнення для роботи та професійних досягнень! Тож нехай Новий рік буде цікавим та натхненним!

Із прийдешніми святами вас!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter