Новини

«Антарктичні уроки»: новий проєкт для учнів від МОН

МОН спільно з Національним антарктичним науковим центром запустило новий цікавий проєкт для школярів – «Антарктичні уроки». Це серія коротких відео про Антарктиду та роботу українців на крижаному континенті. Перша серія проєкту вийшла 27 травня 2020 року. 

«З допомогою "Антарктичних уроків" ми хочемо показати школярам, що наука – це дуже цікаво. Розповіді про життя пінгвінів і роботу полярників самі собою захоплюють, а ми ще й підкріпили мотивацію призами. Гадаю, ці відео не лише додадуть знань, але й розважать та покращать настрій нашим глядачам».

заступник міністра освіти і науки України Юрій Полюхович

Ролики будуть доступні для перегляду на YouTube-каналі МОН, а також Фейсбук-сторінках Міністерства та Центру.

Цікаво, що найуважніші глядачі можуть розраховувати на приємні подарунки від НАНЦ. Наприкінці кожного уроку школярі отримуватимуть 3 запитання, відповіді на які звучатимуть у ролику. Відповіді на ці запитання необхідно одним повідомленням надіслати у месенджер Фейсбук-сторінки Національного антарктичного наукового центру. У відповідь на перші 5 правильних повідомлень НАНЦ надішле смайлик у вигляді пінгвіна. Ті учні, які за час «Антарктичних уроків» отримають три смайли, отримають унікальний набір наклейок із пінгвінами, створений спеціально для Національного антарктичного наукового центру.

Дивитися «Антарктичні уроки» учні зможуть щосереди о 14:00. 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter