Новини

Безпека в Інтернеті: провідні світові практики та поради експертів

Кібербулінг, секстинг, грумінг, інтернет-залежність – проблеми, з якими учні звертаються до викладачів усе частіше. Технології стрімко розвиваються, з'являються нові небезпеки, а отже і освітянам необхідно регулярно прокачувати свої навички безпечного користування Інтернетом і вчити цьому дітей. А допоможе у цьому Круглий стіл онлайн «Провідні світові практики освітніх програм для дітей та освітян щодо безпеки в Інтернеті», що відбудеться 25 серпня о 14:00.

Це вже шостий захід у межах Міжнародної онлайн-конференції «Діти та Інтернет – відповідь держави!» для фахівців системи правоохоронних органів та державного сектору у сфері освіти та соціального захисту населення. Про що йтиме мова?

Спікер та СEO Організації Parent Zone UK, Vicki Shotbolt, окреслить необхідність оновлення освітніх програм для дітей.
Викладачі – одні з перших, до кого звертаються учні у труднощах. Тож поговоримо про механізми реагування на протиправні дії стосовно школярів в онлайні.

Міжнародна конференція проходить з ініціативи Уповноваженого Президента України з прав дитини Миколи Кулеби в партнерстві з Американською Асоціацією Юристів (ABA ROLI), освітнім проєктом #stop_sexтинг та Службою порятунку дітей.

Дізнатися більше про захід можна за посиланням. Встигніть зареєструватися до 09:00 25 серпня! Круглий стіл стартує о 14:00. Мова заходу: англійська та українська (синхронний переклад).

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter