Новини

Цікаві ідеї для вчителів хімії та біології: нова інтернет-конференція від «На Урок»

Що є пріоритетом у сучасній педагогічній діяльності? Сформувати компетентну особистість, розвинути пізнавальний інтерес, навчити самостійно мислити та озброїти для цього необхідними знаннями, вміннями та навичками. Як досягти цього педагогам із природничих дисциплін? Дізнайтеся на Всеукраїнській інтернет-конференції «Професійний розвиток учителів хімії та біології: досвід і поради». Її мета – поділитися з учителями біології та хімії лайфхаками, що допоможуть вдосконалити власну професійну майстерність та урізноманітнити навчальний процес. 

Для вас виступатимуть найкращі лектори:

  1. Батура Юлія – «Розвиток нейропластичності у дітей на уроках хімії».
  2. Богданова Вікторія – «Поради вчителя вчителю: як встигнути все і не вигоріти».
  3. Корнієнко Ліана – «Моделювання як засіб активізації пізнавальної діяльності учнів при викладанні предметів природничого циклу».
  4. Козленко Олександр – «Самовпорядковані процеси у навчанні: як людям вдається стільки всього вивчити?».
  5. Бодюл Наталія – «Використання сучасних інформаційно-комунікаційних сервісів під час викладання предметів природничого циклу».

Дізнайтеся про ефективні поради та практичні прийоми від експертів у природничих науках. Долучайтеся до конференції та не забувайте ставити спікерам запитання. Тож чекаємо на вас уже 25 березня о 13:30. Буде пізнавально! Реєструйтеся та отримайте свою порцію натхнення!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter