Новини

«День без мобільного телефона»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

Підлітки не можуть навіть уявити своє життя без телефона. Можна сказати, що це ж сучасне життя, як без цього? Але постійне користування смартфонами не надто безпечне. Звідси – підвищена тривожність, синдром «сухого ока», проблеми з концентрацією та швидка втомлюваність. Тож від ґаджетів варто відпочивати! Хоча б іноді. А для того, аби мотивувати дітей відкласти смартфони та планшети, ми розробили неймовірний всеукраїнський конкурс «День без мобільного телефона».

Участь у конкурсі можуть узяти учні 5-9 класів. Головна мета конкурсу – поширити знання про історію мобільних телефонів і факти про вплив надмірного захоплення ґаджетами на здоров'я. Та у такий спосіб допомогти обмежити користування смартфоном до необхідного мінімуму! Ще з 2001 року люди по всьому світу відмовляються користуватися телефоном у межах щорічної акції «День без мобільного телефона». Тож, узявши участь у нашому конкурсі, українські школярі стануть частиною всесвітньої спільноти громадян, які здатні критично оцінити діджиталізацію та потурбуватися про своє здоров’я. 

Реєстрація триває з 4 лютого до 6 березня! Тож не гайте часу, долучайтеся та реєструйте своїх учнів для участі в конкурсі! Зробити це ви можете за посиланням. Зверніть увагу: конкурс безкоштовний, тож ми радимо залучити до нього всіх учнів! 

Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. Кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі «День без мобільного телефона», отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Піклуєтеся про своє здоров’я та здоров'я учнів? Тоді мерщій на конкурс!

 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter