Корисне

Добірка яскравих сценаріїв до Дня знань

Про те, як можна цікаво відсвяткувати День знань. Матеріали з Бібліотеки «На Урок».

День знань – свято книг, квітів, друзів, усмішок, хвилювань і білих бантиків. Це найочікуваніший день для тих, хто вперше перетинає шкільний поріг – для схвильованих першокласників. Вони, тримаючись за руки батьків, готуються до ще невідомого, але надзвичайно цінного етапу в житті. Перше вересня – не менш важливе свято і для одинадцятикласників, яким незабаром доведеться шукати «у дорослому світі» шляхи для самореалізації. 

А як щодо вчителів? Вони вкотре готуються до своєї місії: навчання та виховання нового покоління. Як педагогам-організаторам зарядити позитивом усіх учасників урочистої лінійки, щоби навчальний рік був результативним, продуктивним, пізнавальним і цікавим? 

Так, цей рік буде непростим, насправді ми навіть поки що точно не знаємо, до чого нам готуватися. Але 1 вересня відбудеться, і нехай, як і пропонує МОН, святкування буде не загальношкильним, будь-яку ідею можна адаптувати для свого класу та подарувати дітям (і собі!) свято!

Колеги, ми підготували для вас добірку з Бібліотеки «На Урок» від учителів з різних куточків України. Сподіваємося, що ці ідеї надихатимуть вас на створення власних сценаріїв, присвячених Дню знань. 


Тема: Сценарій першого вересня
Автор: Колєснік Валентина Олегівна
Про матеріал: Розробка підходить для проведення цікавого Першого вересня. Містить вірші для учнів перших та одинадцятих класів, назви виступів школярів (можна використати як ідеї для виступів свого класу) і гумористичну постановку у новинному форматі. 


Тема: Сценарій свята першого дзвоника 2019/2020
Автор: Прусенко Тетяна
Про матеріал: Скоро шкільне подвір'я захоплять вчителі, діти та їхні батьки, адже вони зберуться з нагоди святкування 1 вересня. Поки є час, необхідно готуватися до Дня знань! У цьому сценарії ви знайдете вірші, слова для ведучих і гумористичну сценку з незвичайним гостем – домовим, на ім’я Кузя, який «проживає» у школі.


Тема: Сценарій 1 вересня 2019-2020 + 10-а річниця школи
Автор: Літвін Анастасія Собіржонівна
Про матеріал: Це сценарій загальношкільного заходу, присвячений святкуванню першого вересня. Розробка має класичний формат: містить цікаві вірші, пісні та слова ведучих. Сценарій можна використати не лише під час підготовки до Дня знань, а й для святкування ювілею школи.


Тема: Добрий день, Країно знань!
Автор: Решетило Ірина
Про матеріал: Сценарій для проведення урочистої загальношкільної лінійки першого вересня. Допоможе в організації незабутнього свята для дітлахів, які прийшли до першого класу. 


Тема: Сценарій 1 вересня для учнів 11 класу. Авторська розробка
Автор: Казьмірук Майя Леонідівна
Про матеріал: Це сценарій для святкової лінійки в День знань. Містить вірші, пісні, танці та розважальні елементи, які зроблять свято емоційно насиченим. Матеріал знадобиться класним керівникам, педагогам-організаторам та заступникам директора з виховної роботи. 


Тема: Сценарій першого дзвоника «Знову свята радісні хвилини»
Автор: Ступніцька Ірина Василівна
Про матеріал: Авторська розробка для проведення цікавої та неймовірно захопливої урочистої лінійки, що присвячена святкуванню першого дзвоника. Тут ви знайдете вірші для учнів і слова для ведучих. 


Тема: Сценарій свята Першого дзвоника «Чарівна країна знань»
Автор: Франчук Ірина Анатоліївна
Про матеріал: Мета сценарію – створення святкового настрою, розвиток організаторських, творчих і пізнавальних здібностей, а також патріотичне виховання учнів. Діти опиняться у неймовірній країні знань, що захопить їх своєю яскравістю.


Тема: Розтяжка «1 вересня!»
Автор: Тещинська Вікторія Миколаївна
Про матеріал: Цю розтяжку можна використовувати для оформлення кабінету чи святкового залу. Яскраві різнокольорові літери з веселим песиком піднімуть настрій учителям та їхнім вихованцям. Розмір літер можна редагувати!


Тема: Сценарій святкової лінійки «1 вересня – День знань»
Автор: Франчук Ірина Анатоліївна
Про матеріал: Пропонований сценарій святкової лінійки допоможе урочисто та святково прийняти нових першокласників до шкільних лав, сприяти вихованню інтересу в дітей до шкільного життя. А ще налаштує їх на позитив та пробудить бажання навчатися!


Тема: Сценарій свята «Дня знань» 2019 – 2020 н.р.
Автор: Калько Вікторія Русланівна
Про матеріал: Сценарій першого дзвоника, який точно сподобається наймолодшим школярам – першокласникам, адже вони разом зі своїми батьками з нетерпінням очікують на запрошення приєднатися до галасливого та доброзичливого шкільного товариства.


Бажаєте поділитися з колегами власним досвідом стосовно проведення свята першого дзвоника? Додавайте розробки у Бібліотеку «На Урок»! 

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter