Новини

Досвід та перспективи Нової української школи: інтернет-конференція від «На Урок»

Нова українська школа — реформа Міністерства освіти і науки, покликана розвивати у дітей емоційний інтелект і критичне мислення. Завдяки модернізації освіти в учнів формується комунікативна компетентність та адаптивно-ігрова діяльність. Одним із досягнень НУШ є збереження у дітей інтересу до навчання, що є серйозним викликом, адже не секрет, що діти сьогодні сприймають школу не дуже позитивно.

Освітній проєкт «На Урок» організовує наймасштабнішу Всеукраїнську інтернет-конференцію «Нова українська школа 2019-2020: досвід і перспективи». Метою цієї конференції є аналіз досягнень та досвіду учителів і методистів, що працюють у системі НУШ. Крім того, обговорюватимуться перспективи й очікування від подальшого розвитку реформи в освіті. Конференція зацікавить не тільки педагогів НУШ, а й адміністраторів і предметників, які працюють у середній школі. Своїм досвідом поділяться такі лектори:

Конференція триватиме 2 дні – 18 та 19 червня! Стартуємо об 11:30. Більше інформації та детальний розклад можна дізнатися за посиланням. Чекаємо на вас!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter