Новини

Основна сесія ЗНО під питанням, – головний санлікар

Основна сесія ЗНО під питанням – про це повідомив під час брифінгу головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко, доповідаючи про результати сьогоднішнього засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

З огляду на зростання кількості випадків COVID-19 в Україні, 20-22 червня буде оцінюваться можливість проведення ЗНО, після чого прийматиметься відповідне рішення.

«Сьогоднішня епідситуація дозволяє нам провести зовнішнє незалежне оцінювання, яке передбачено на 25 червня. Водночас, розуміючи тенденції, а також те, що ми працюємо в режимі пом'якшення карантинних заходів і бачимо зростання кількості випадків коронавірусної хвороби, сьогодні комісія розглянула два показники, оцінка яких 20-22 червня буде свідчити про те, чи буде можливість проведення ЗНО в запропоновані терміни, чи потрібно буде повернутися до цього питання надалі і переглянути в разі, якщо епідситуація не буде дозволяти провести його у визначені терміни».

                                    головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко

Нагадаємо, Кабмін скасував рішення про проведення пробного ЗНО, що планувалося 15 і 17 червня, у закладах освіти. Його можна буде пройти вдома онлайн у ці самі ж дні.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter