Новини

Любомира Мандзій: прикро, що учасники пробного ЗНО не зможуть його пройти

Пробне ЗНО у закладах освіти не може бути проведене через епідеміологічну ситуацію. Урід прийняв таке рішення через підвищення кількості випадків коронавірусу в Україні, зваживши на дані МОЗ. Про це написала на своїй сторінці у Facebook т.в.о. міністра освіти і науки України Любомира Мандзій:

«Мені дуже прикро, що учасники пробного ЗНО не зможуть його пройти як заплановано, а рішення прийнято в останній момент. На жаль, такі правила диктує пандемія COVID-19».

Пані Мандзій нагадала, що всі зареєстровані можуть завантажити тестові зошити та бланки віповідей до сервісу визначення результаті та отримати свої бали. Більше деталей за посиланням.

Також вона зауважила, що всі пункти тестування були готові до проведення пробного ЗНО та подякувала всім працівникам цим пунктів, а також співробітникам регіональних центрів та УЦОЯО, які готували пункти.

Любомира Мандзій нагадала, що основна сесія ЗНО відбудеться у період із 25 червня по 17 липня 2020 року. Всі пункти наразі забезпечені засобами дезинфекції та захисту. 

«ЗНО повинно відбутись, бо це запорука справедливого і об’єктивного оцінювання, а також чесного і прозорого вступу. ЗНО – це рівні можливості для кожного отримати вищу освіту. У випадку погіршення епідеміологічної ситуації, всіх учасників ЗНО буде повідомлено про прийняті рішення».

                                   т.в.о. міністра освіти і науки України Любомира Мандзій

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter