Новини

ТОП-10: Global Teacher Prize Ukraine оголошує імена кращих

Учора, у День знань, стали відомі імена 10 найкращих вчителів України за версією премії Global Teacher Prize Ukraine. І кожен із десятки вартий та варта того, аби про них знали!

  1. Іван Верещака (астрономія, інформатика). Учитель мріє відкрити сільський центр STEM-навчання з можливістю його мобільного використання (STEM-автобус), щоб охопити технологіями максимальну кількість талантів.
  2. Анна Домніч (фізкультура, хореографія). Вчителька мріє, щоб пролунав гімн України на чемпіонаті світу з мажорет-спорту. В 2021 році ми представляємо країну на цьому чемпіонаті. 
  3. Василь Дяків (всесвітня історія, громадянська освіта, історія України, основи здоров’я). Педагог говорить, що вчитель має стати прикладом для наслідування у питанні свободи відповідального вибору. А освітня система створила широкі умови для його реалізації. Та для цього потрібно багато працювати, що він і збирається зробити!
  4. Наталія Зима (хімія). Педагогиня мріє про створення Science-HUB в Хмельницькому. Місця, в якому будуть жити мрії.
  5. Вікторі Ломака (англійська мова). Пані Вікторія мріє створити центр психологічної допомоги для учнів та їх батьків. Тут вони зможуть  отримати професійну консультацію психолога та вчитися уникати конфліктів, розвивати свої позитивні якості.
  6. Андрій Олійник (учитель початкових класів). Педагог планує стати керівником сучасного закладу, в якому він створить щасливу, безпечну, приємну, дружню атмосферу для всіх учасників освітнього процесу.
  7. Олег Пустовойт (інформатика). Пан Олег прагне допомогти скоріше виховати в Україні нове покоління, яке почне завжди писати з великої літери слово «Вчитель».
  8. Микола Тарасюк (інформатика). Вчитель працює з дітьми з особливими освтініми потребами та мріє брати разом зі своїми учнями нові вершини.
  9. Людмила Тоцина (англійська мова). Педагогина мріє розвінчати міф про «деградацію» вчителя в школі. Вона щиро бажає, аби освіта України змінилася на краще. А зробити це ми можем лише разом!
  10. Олександр Чучаєв (всесвітня історія, громадянська освіта, історія України, етика, міфологія). Педагог збирається відкрити власний центр можливостей дитини – комплексний ресурсний простор фізичного, ментального, креативного та інтелектуального розвитку дитини з 3 до 17 років. У межах цього простору діятимуть спортивні зали, гуртки формату «Peer learning», зони ментального збагачення та фінансової стабільності, креативний простір із ігровими методиками.

Нагадаємо, що переможця оголосять уже 3 жовтня. А хто здається вам гідним перемоги!

 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter